Ο χρόνος σου τελείωσε Νίκο…

από AllAboutARIS

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ξέσπασε και όσα είπε είχαν ως αποδέκτη τον Νίκο Λάσκαρη. Είτε μιλούσε για μεταγραφές, είτε για τους παράγοντες που έχουν απομακρυνθεί, είτε για το γεγονός ότι όλοι θέλουν να είναι «Νικ»…

Και ο ιδιοκτήτης πήρε το μήνυμα και τι έκανε; Θα έλεγα ΤΙΠΟΤΑ και θα ήταν καλύτερο από την σημερινή εξέλιξη. Η αποχώρηση του Κιθ Μπένσον είναι η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αρειανό ο οποίος πίστεψε τα λόγια και τις υποσχέσεις, μπήκε στην λογική να κατηγορήσει όσους είχαν αντίθεση άποψη, να αποθεώσει ανθρώπους που απλά βγήκαν μερικές φωτογραφίες και να περιμένει στα… σύνορα για τα φορτηγά με τις λίρες.

Ο Αρειανός είχε και έχει μεγάλη ανάγκη να πιστέψει σε έναν Μεσσία που ξεχνάει το πιο απλό πράγμα. Ότι η αλήθεια είναι αυτή που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Και πως η αλήθεια έχει χαθεί εδώ και καιρό από τον ΑΡΗ. Είναι κάπου φυλακισμένη, παρά τις προσπάθειες κάποιων να την ελευθερώσουν αλλά επειδή είναι σκληρή και άσχημη, κανείς δεν θέλει να την ακούσει. Και η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Λάσκαρης πρέπει άμεσα να αποχωρήσει από την ΚΑΕ. Γιατί όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα, αλλά με μαθηματική ακρίβεια την οδηγεί στην Α2. Ναι αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και κάποιοι αρνούνται ακόμα και τώρα να την δουν.

Βέβαια αυτή ήταν η πραγματικότητα από το καλοκαίρι, τότε που ο Νίκος Λάσκαρης κατηγορούσε τον κόσμο, τους δημοσιογράφους για τα… δεινά της ομάδας. Και μοίραζε ΘΑ. Αλλά πλέον δεν υπάρχει ο χρόνος για άλλα… ΘΑ.

Ο Νίκος Λάσκαρης πρέπει να δεσμευτεί ότι θα παραχωρήσει τις μετοχές και παράλληλα να ζητήσει τις παραιτήσεις των μελών που έχουν απομείνει στο δ.σ. ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για μία Διοίκηση Πρωτοδικείου, όσο ακόμα είναι καιρός, πριν η κατάσταση με τα χρέη γίνει μη αναστρέψιμη. Και όταν μιλάω για τα χρέη, δεν αναφέρομαι στις υποχρεώσεις του 99 προς το Δημόσιο που έχουν πληρωθεί από τον Λάσκαρη, ούτε στους διακανονισμούς των παικτών. Αναφέρομαι στις περσινές και φετινής οφειλές, ορισμένες εκ των οποίων θα πρέπει να πληρωθούν άμεσα. Και το ποσό είναι πολύ μεγάλο.

Να γίνει λοιπόν μία διοίκηση Πρωτοδικείου με τον Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος να συγκεντρώσει δίπλα του Αρειανούς για να τρέξουν θέματα διακανονισμών για τα χρέη, να οργανώσει το τμήμα μάρκετινγκ το οποίο δεν υπάρχει εδώ και τρία χρόνια και να προσπαθήσει να βρει παράγοντες για να βοηθήσουν οικονομικά έστω και με… δάνειο την ομάδα. Βέβαια για να πας σε Διοίκηση Πρωτοδικείου, θα πρέπει να μείνουν μόνο δύο μέλη στο δ.σ. και τα υπόλοιπα να παραιτηθούν, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να γίνει με την συναίνεση Λάσκαρη.

Διαφορετικά θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία ο ΑΣ, ως μέτοχος του 10% να ζητήσει γενική συνέλευση και να προκαλέσει ΑΜΚ στην ΚΑΕ, ζητώντας παράλληλα την δημόσια δέσμευση του Λάσκαρη ότι δεν θα λάβει μέρος σε αυτήν, προκειμένου να έρθει κάποιος και να πάρει τις μετοχές.

Ουσιαστικά λοιπόν ο Νίκος Λάσκαρης έχει την δυνατότητα να βρει λύση, διαφορετικά η λύση μπορεί να βρεθεί και χωρίς… αυτόν, αν και σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί χρόνος, ο οποίος δεν υπάρχει.

Η αποχώρηση του Μπένσον δείχνει ξεκάθαρα την αδυναμία του Νίκου Λάσκαρη, όχι μόνο να ενισχύσει το ρόστερ αλλά να το διατηρήσει και ως έχει πριν από κρίσιμα παιχνίδια όπως είναι αυτά με τα Τρίκαλα και τον Πανιώνιο.

Και βέβαια η ιστορία δεν τελειώνει στον Μπένσον μιας και οι Μπελ και Ουίβερ που είναι σχεδόν 2,5 μήνες απλήρωτοι, σκέφτονται επίσης να αποχωρήσουν ή να μην κατέβουν να παίξουν με τα Τρίκαλα στην προσπάθεια να πιέσουν για να πληρωθούν.

Αντιλαμβάνεται ο καθένας λοιπόν την κρισιμότητα της κατάστασης και στο αγωνιστικό, όπου η… κραυγή του Παναγιώτη Γιαννάκη για ενίσχυση μάλλον δεν ακούστηκε ποτέ.

 

 

Υ.Γ.1: Ο Λευτέρης Αρβανίτης έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στο ΓΕΜΗ προκειμένου να επίσημα να αποτελεί παρελθόν από την εταιρεία. Για να μην τον… πάρει η μπόρα από εδώ και τώρα. Αλλά έχει ήδη πολλά «πάνω» του.

Υ.Γ.2: Μία τελευταία προσπάθεια ενότητας έγινε, αλλά αυτός που μιλούσε για εχθρούς, ακόμα να πάρει τηλέφωνο για να έρθει βοήθεια.

Υ.Γ.3:  Αρχές Γενάρη έρχεται και το ban από την FIBA για τον Μαρμπλ. Και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Υ.Γ.4: Με την πρώτη είχε πάρει έγκριση από την ΕΕΑ. Τι; Όχι; 

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X