Ο άνεμος της αλλαγής

από AllAboutARIS

Η επιστροφή του ΑΡΗ στα μεγάλα σαλόνια δίνει νέο αέρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, δεδομένου των συνθηκών που επικρατούν στην Super League.

 Δεν θα ήταν ψέμα να πούμε ότι για τους Ευρωπαίους, το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πλέον αδιάφορα και αναξιόπιστα πρωταθλήματα της γηραιάς ηπείρου. Και όχι άδικα: άδεια από κόσμο γήπεδα, κακοί αγωνιστικοί χώροι που δεν επιτρέπουν να διεξαχθεί πραγματικό ποδόσφαιρο, πρόεδροι ομάδων που άλλοι κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα και άλλοι που εισβάλλουν σε αγωνιστικούς χώρους με όπλα σε κοινή θέα, ομάδες «δορυφόροι» που υπάρχουν απλά για να συμπληρώνουν τον βαθμολογικό πίνακα και να εξυπηρετούν συμφέροντα, διαιτητές που με εξόφθαλμα λάθη διαμορφώνουν αποτελέσματα είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια του πάζλ του Ελληνικού πρωταθλήματος που αντιμετωπίζει το φάσμα του Grexit πιο πολύ από ποτέ.

 

 Η διαφαινόμενη επιστροφή του ΑΡΗ στην Super League μετά από 4 πέτρινα χρόνια μοιάζει σαν όαση μέσα στην έρημο. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα που ουδέποτε στέρησε με άτιμο τρόπο οτιδήποτε από κάποια άλλη αντίπαλη ομάδα, αντιθέτως του έχουν κλέψει με ύπουλα μέσα επιτυχίες τις οποίες κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οτιδήποτε έχει κατακτήσει το κέρδισε με το σπαθί του και δεν του χαρίστηκε ποτέ τίποτα. Επιπλέον, οι 15000 και παραπάνω φίλοι του που βρέθηκαν εχθές στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Δόξα Δράμας, είναι η απάντηση σε όλες τις ομάδες των 300 και των 400 εισιτηρίων που φυτοζωούν και απλά υπάρχουν χωρίς λόγο ύπαρξης στην Super League.

 

 Η επιστροφή του ΑΡΗ λοιπόν ανάμεσα στους υπόλοιπους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σαν φάρος μέσα στο σκοτάδι. Είναι μια επιστροφή που μπορεί να δώσει έναν άνεμο αλλαγής στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει πραγματικά ανάγκη την ύπαρξη ομάδων όπως ο ΑΡΗΣ. Είναι στο χέρι μας έτσι ώστε αυτή να είναι τελευταία φορά που ο τεράστιος σύλλογος της Μακεδονίας θα αγωνίζεται σε τέτοιες κατηγορίες και η επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια να είναι οριστική και αμετάκλητη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X