Ο Νεφελούδης είναι το δέντρο

από ΑλανιΑΡΗΣ

Θεωρώ αυτονόητο ότι η ιστορία αυτού του Νεφελούδη περί κινδύνου της ζωής του από οπαδούς του ΑΡΗ είναι ιστορίες ανάλογες του "σκίζω τα μνημόνια, με ένα άρθρο και ένα νόμο". Να ασχοληθεί ο Αρηανός με τι ζωή ποιανού; Του Νεφελούδη; Ρε δεν πάμε καλά.

Ποιός είναι αυτός ο Νεφελούδης και τί έχει πετύχει στη ζωή του για να αξίζει τόσο, ώστε κάποιος από
εμάς τους Αρηανούς να ρισκάρει εναντίον της; Το να διοικεί ένας λαστιχατζής ένα νοσοκομείο και να σχεδιάζει στρατηγικά για τη χώρα ένας μπάρμαν δεν είναι ντροπή για την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση. Είναι η τιμωρία η δική μας για την συμπεριφορά μας απέναντι στο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Είναι η τιμωρία του έλληνα για τον πολιτικό αναλφαβητισμό που στην πλειοψηφία του επιδεικνύει.

Είναι η τιμωρία όλων ημών που όταν χρεοκόπησε η πολιτική του βολέματος, του λαϊκισμού, του ρουσφετιού και τη διαπλοκής θεωρήσαμε ότι η χρεοκοπία οφείλεται στα κόμματα. Λες και τα κόμματα έχουν τσέπες. Και κλέβουν ταμεία. Και κάνουν 300.000 μονιμοποιήσεις σε έναν χρόνο. Και κατασκευάζουν έργα. Και αποκηρύξαμε τα κόμματα, αντίθετα τους κομματάρχες που μας οδήγησαν στο χείλος της αβύσσου τους ανταμείψαμε (ακόμη και στα ύπατα αξιώματα) και τις πολιτικές εξακολουθούμε και τις επιζητούμε. Και αναζητήσαμε καταφύγιο στο ψέμα. Ενώ γνωρίζαμε ότι είναι ψέμα. Οφείλαμε να γνωρίζαμε. Διότι αν δεν γνωρίζαμε φίλε μου ότι το μνημόνιο δεν σκίζεται (πολύ περισσότερο με ένα νόμο και ένα άρθρο), δεν δικαιούμαστε να ψηφίζουμε. Όσοι δεν υποπτευόμασταν ότι το ΟΧΙ με συνοπτικές διαδικασίες θα βαπτιστεί ΝΑΙ, όταν έχει ήδη βαπτισθεί το μνημόνιο συμφωνία και η τρόικα θεσμοί, τότε καλύτερα η ψήφος μας να μην προσμετρηθεί ξανά στη διαμόρφωση του μέλλοντος τούτης της  χώρας. Κάλιο να πιστεύουμε ότι μας ψεκάζουν ή ότι οι σιωνιστές έχουν αποφασίσει για το μέλλον του κόσμου όλου άρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, παρά να προσερχόμαστε στις κάλπες.

Η ζωή ορισμένων ανθρώπων, φίλε μου Αρηανέ, δεν έχει απολύτως καμία αξία, ώστε να ρισκάρεις έστω και μισό λεπτό ελευθερίας σου ώστε να την βλάψεις. Είναι “βλαμμένη” μόνη της. Ανθρώπων που έχουν ανατραφεί με αερολογίες, φαντασιοπληξίες, εμμονές, μίσος ταξικό.

Η κατάντια του τόπου και η τιμωρία μας για τις διαχρονικές πολιτικές επιλογές, μας τους έφερε στον σβέρκο. Δεν μπορούμε να τους κάνουμε να ντραπούν. Δεν ντρέπονται όταν βλέπουν τους εαυτούς σε δεκάδες βίντεο στο youtube να εξαπατάνε ηλικιωμένους ανθρώπους υποσχόμενοι αυξήσεις στις συντάξεις, προγράμματα Θεσσαλονίκης και καταργήσεις ΕΝΦΙΑ. Δεν κοκκινίζουν
από ντροπή που τα παιδιά τους τους βλέπουν να εξαπατάνε με ένα σωρό ψέματα τον λαό. Και το κυριότερο. Ενώ έχουν διχάσει και μολύνει την κοινωνία ανακαλώντας από το παρελθόν εμφυλιοπολεμικούς διαχωρισμούς και ρητορικές μίσους (που όλοι οι πολιτικοί του παρελθόντος φρόντισαν να θάψουν, διότι ο εμφύλιος διχασμός είναι η χειρότερη πληγή ενός ένθους) σήμερα πράττουν ότι ακριβώς και οι προκάτοχοι τους, με μεγαλύτερη όμως θέρμη και απόλυτα πειθήνια και προκλητικά. Πώς θα κάνεις να ντραπεί κάποιον που δεν ντράπηκε όταν οι επί δεκαετίες σύντροφοι και συνοδοιπόροι του τον αποκήρυξαν με τα χειρότερα λόγια; Δεν μπορείς. Διότι η ντροπή απαιτεί ήθος. Οικογενειακή αγωγή. Αξίες. Από ποιόν τα περιμένεις αυτά; Καλύτερα να περιμένεις την απόφαση της Νίκης Βόλου και του Ντουρμισάι.

Η μυθομανία και η κατασκευή εχθρών είναι ότι τους απέμεινε. Ο Αρηανός δεν χρωστάει καμία απάντηση στο τίποτα, στα απολειφάδια του λαϊκισμού και του ψέματος, σε όσους δραστηριοποιείται σε χώρους που κατά τεκμήριο ψεύδονται και μισούν τον ΑΡΗ, διότι
λατρεύουν τον Ιβάν. Είναι λαγοί, την ώρα που θέλουν να χαρίσουν οικόπεδα στον Ιβαν, να αποτελέσουν τον αποπροσανατολιστικό παράγοντα που θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρουν του Αρηανού.

Τώρα, η ουσία της αντιπαράθεσης Νεφελούδη – Καρυπίδη δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Διότι εκτιμώ ότι δεν νοιάζει ούτε τον ίδιο τον Νεφελούδη η ουσία της υπόθεσης.

Διότι αν ο Νεφελούδης έχει στοιχεία, έστω και ενδείξεις, ας καταφύγει στη δικαιοσύνη και η δικαιοσύνη να διερευνήσει και να αποφανθεί. Και να κλείσει η δικαιοσύνη στη φυλακή όποιον παρανομεί ή είναι κομπιναδόρος. Ετσι λειτουργούν οι δημοκρατίες. Στις δημοκρατίες οι πολιτικοί δεν πετάνε λάσπη λέγοντας “Τι κομπίνα ετοιμάζει πάλι (ο Καρυπίδης εννοεί), δεν καταλαβαίνω…” ή “Μιλάω με δεδομένα και στοιχεία, ξέρω πολύ καλά ότι έχει γίνει μία συναλλαγή κάτω από το τραπέζι όσον αφορά τη συμφωνία με την παλιά Μαρινόπουλος”. Στις δημοκρατίες αν ξέρεις κ. Νεφελούδη και έχεις δεδομένα και στοιχεία, οφείλεις να τα μάθει και η δικαιοσύνη και να αναμένεις από αυτήν να επιτελέσει το ρόλο της. Αυτός είναι ο δικός σου ρόλος, να προστατεύεις την ελληνική κοινωνία και επιχειρηματικότητα από τους κατά τη γνώμη σου “απατεώνες” σαν τον Καρυπίδη. Πώς όμως θα προστατεύεις; Με αναρτήσεις στο facebook και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις ή μέσω των θεσμών ενός κράτους δικαίου;

Για όλα τα παραπάνω, θεωρώ ότι ο Νεφελούδης είναι το δέντρο. Και το δάσος είναι η κυβέρνηση που υπάρχει για να εξυπηρετεί συστηματικά τον Ιβαν. Αν κάνω λάθος, εύχομαι να μου το αποδείξουν οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Νεφελούδη. Αλλά δεν κάνω. Το ίδιο έργο το έχουμε δει και από άλλους πολιτικούς, άλλων πολιτικών χώρων, που όταν όμως τα έβαλαν με τον ΑΡΗ τους έφαγε η πολιτική λήθη.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X