Δημήτρη Γουλιέλμο πρέπει να μιλήσεις στον κόσμο του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος είναι εδώ και αρκετό καιρό ο νέος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχοντας πετύχει στον βασικό στόχο για τον οποίο μπήκε στην ομάδα. Να την σώσει από την διάλυση και τα κατάφερε…

Όταν τελείωσε λοιπόν το πρωτάθλημα ήταν όπως λέει ο λαός «καβάλα στο άλογο» μιας και δεν έδωσε τρελές υποσχέσεις όταν ήρθε, απλά είπε ότι θέλει να βοηθήσει. Και το πέτυχε μιας και έβαλε χρήματα για να μην διαλυθεί η ομάδα, κάτι που θα γίνονταν με μαθηματική ακρίβεια από την ανυπαρξία Λάσκαρη, η οποία από την ζώνη του υποβιβασμού βρέθηκε μία ανάσα από τα πλέι οφ.

Όλοι περίμεναν λοιπόν από τον νέο ιδιοκτήτη να μιλήσει προς τον κόσμο του ΑΡΗ, όπως άλλωστε έλεγε ο ίδιος ότι θα έκανε μόλις τελείωνε το πρωτάθλημα αλλά ακόμα δεν το έχει πράξει. Αντίθετα ακολουθεί μία επικοινωνιακή πολιτική η οποία δημιουργεί σύγχυση στους φιλάθλους. Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει και ας μην έχει κάτι χειροπιαστό να παρουσιάσει στον κόσμο της. Και θα εξηγήσω γιατί το πιστεύω.

Πρέπει να μιλήσει και να αναφέρει αναλυτικά τα χρέη της ΚΑΕ, την… καμένη γη που άφησε ο Νίκος Λάσκαρης, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος ακριβώς σε ποιο σημείο είναι η εταιρεία.

Πρέπει να μιλήσει για το άρθρο 99 και σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι υποχρεώσεις της ομάδας απέναντι σε Δημόσιο και πιστωτές αλλά και το πλάνο του για την αποπληρωμή τους.

Πρέπει να μιλήσει και να αναλύσει το χορηγικό του πρόγραμμα, αν έχει αναθέσει την όλη διαδικασία σε εταιρεία προκειμένου να έχει άμεσα αποτελέσματα. Γιατί ο κόσμος ακόμα έχει στο μυαλό του τις εξαγγελίες Λάσκαρη για το χορηγικό τμήμα, στο οποίο ήταν ένας άνθρωπος υπεύθυνος ο οποίος θα μείνει στην μνήμη μας για ένα τραγούδι στην βραδιά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη και όχι για τις συμφωνίες που έφερε, ενώ ακόμα περιμένουμε τις χορηγίες από την Τουρκία και τις μεγάλες εταιρίες με γάλατα και αεροπλάνα.

Πρέπει να μιλήσει και να αναφερθεί στους παίκτες που χρωστάει η ομάδα και τις συμφωνίες που έκανε γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει ποιοι βοήθησαν και ποιοι όχι, αν κινδυνεύει η ΚΑΕ.

Πρέπει να μιλήσει και να αναφερθεί στο μπάτζετ και το αγωνιστικό κομμάτι ώστε να πει τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι με τα σημερινά δεδομένα είναι απλά μία καλή πορεία μακριά από τα περσινά… καρδιοχτύπια. Γιατί μερίδα του κόσμου ίσως ακόμα να μην έχει καταλάβει τι ισχύει στο αγωνιστικό και περιμένει τετράδες και τελικούς Κυπέλλων.

Πρέπει να μιλήσει και να αναλύσει το πλάνο του για να «ζεστάνει» τον κόσμο. Γιατί φέτος ο Αρειανός έχει στο μυαλό του το ποδόσφαιρο, το οποίο μετά από τα… πέτρινα χρόνια επέστρεψε στην φυσική του θέση. Και θέλει να είναι εκεί στο «Κλ.Βικελίδης». Και ο Αρειανός όπως σχεδόν όλοι οι Έλληνες, βιώνει την οικονομική κρίση οπότε δεν θα είναι εύκολο δύο διαρκείας για ορισμένους.

Πρέπει να μιλήσει για το κομμάτι FIBA και ban μεταγραφών, για να ξέρουν άπαντες τι ισχύει, ποιοι έχουν δεχθεί τον διακανονισμό και ποιοι όχι.

Πρέπει να μιλήσει και να παρουσιάσει τα στελέχη του, ποιοι είναι δίπλα του στην ΚΑΕ και ποιος ο ρόλος τους.

Πρέπει να μιλήσει και να δώσει τέλος στους… ψίθυρους για το ποιος είναι από πίσω του, αν υπάρχουν επιχειρηματίες που τον βοηθάνε ή θέλει απλά την στήριξη των Αρειανών. Γιατί όλα αυτά δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο.

Πρέπει να μιλήσεις Δημήτρη Γουλιέλμο και να πεις την αλήθεια στον κόσμο του ΑΡΗ. Και να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις. Γιατί ο Αρειανός βαρέθηκε από τα μεγάλα λόγια, τις υποσχέσεις και τα οράματα που οδήγησαν σε χρέη εκατομμυρίων. Βαρέθηκε τις φωτογραφίες με… δήθεν επενδυτές από την Τουρκία και τις «καφενειακές συζητήσεις».

Μην φοβάσαι ότι η αλήθεια θα τρομάξει τον Αρειανό. Το αντίθετο θα συμβεί. Θα τον συσπειρώσει γύρω σου, θα δει πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, ότι ήρθε ο «όλεθρος» που έλεγε ο συνεργάτης του πρώην επενδυτή και ότι απαιτείται η βοήθεια όλων. Ο Αρειανός θέλει να ξέρει τι γίνεται στην ομάδα του. Για να έρθει και να βοηθήσει. Η σιωπή δεν κάνει καλό και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι… χρυσός.

 

Υ.Γ.1: Στα πλάνα του Αγγέλου δεν ήταν πολλοί παίκτες από το περσινό ρόστερ. Όχι για αγωνιστικούς λόγους, κυρίως για οικονομικούς. Ο κόουτς ξέρει τα κασέ τους αλλά και τις δυνατότητες της ομάδας.

Υ.Γ.2: Ουσιαστικά μόνο ο Μποχωρίδης και ο Φλιώνης είναι στο πλάνο Αγγέλου. Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά θα πρέπει οι παίκτες να ρίξουν τα κασέ τους, κυρίως ο πρώτος. Για τον δεύτερο, μία ομάδα της Αθήνας τον έχει πλησιάσει εδώ και καιρό. Και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. 

Υ.Γ.3: Ο Κάιζερ της Κύμης είναι μία περίπτωση που καλοβλέπει ο ΑΡΗΣ γιατί είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ομάδας.

Υ.Γ.4: Πριν μερικές ημέρες «έφυγε» από κοντά μας έναν άνθρωπος που πρόσφερε πάρα πολλά στον ΑΡΗ. Ο Βασίλης Βουρτζούμης ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος και νιώθω τυχερός που τον γνώρισα και μπορούσα να τον λέω φίλο για 18 χρόνια. Κουράγιο στην οικογένεια του, να τον θυμάται πάντα όπως ήταν. Με το χαμόγελο, πάντα έτοιμος να σε βοηθήσει ακόμα και δεν σε γνώριζε. Γιατί έτσι ήταν ο Βασίλης. Καλό ταξίδι φίλε…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X