Αρχίζουν τα πιο.. δύσκολα

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ εισέρχεται σε μια ενδιαφέρουσα για την δυναμική του τριάδα αγώνων.

H πρώτη τριπλέτα αγώνων με Λαμία, ΑΕΛ και Λεβαδειακό διεκπεραιώθηκε για τους κίτρινους με απόλυτη επιτυχία. Σε βαθμούς και εικόνα στο γρασίδι. Εστάλη ένα πρώτο μήνυμα ότι ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ διατεθειμένος να παίξει ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να διεκδικήσει και πράγματα. Επέδειξε μια συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, φανέρωσε αρετές, ανέδειξε σε πρώτο πλάνο ποδοσφαιριστές που λογικά θα μας απασχολήσουν στην πορεία της σεζόν (Γκάμα, Ματέο κτλ). Έφερε μαζικά πίσω τον κόσμο στο γήπεδο, δημιουργώντας εικόνες που είχε ανάγκη η λίγκα.  

Από αύριο στα Γιάννενα, η ομάδα του Πάκο Ερέρα εισέρχεται σε μια άλλη τριάδα αγώνων. Πιο δύσκολη, πιο απαιτητική που περιλαμβάνει ενδιάμεσα και την πρώτη επίσκεψη στην Τούμπα και στο φινάλε μια καλή και ποιοτική ομάδα τον Αστέρα Τρίπολης που έχασε όπως έχασε από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Μετά το πέρας των αγώνων λογικά θα έχει προκύψει ένα πιο ασφαλές συμπέρασμα για το που το πάει ο φετινός ΑΡΗΣ. Λόγοι για να αισιοδοξεί ότι το σερί θα συνεχιστεί, υπάρχουν. Καλό ρόστερ, έμπειρος προπονητής, πιο υποψιασμένη ιδιοκτησία. Μην ξεχνάμε και κάτι ακόμη. Τρεις βασικότατες μονάδες δεν έχουν μπει ακόμη στο ροτέισον του 65χρονου τεχνικού. Ο Σιώπης που έπαιξε μόλις ένα τέταρτο με τον Λεβαδειακό, ο Μαρτίνες που τώρα μπαίνει για πρώτη φορά σε αποστολή, ο Μάβραϊ που θα είναι λογικά ο επόμενος.  

Με νίκη στα Γιάννενα, ο ΑΡΗΣ εδραιώνει την πεποίθηση ότι βάζει πλώρη για την 5άδα. Ότι θα ζυγιστεί και θα μετρηθεί με τους ομοϊδεάτες του μεγάλους φέτος, υπενθυμίζοντας στους έχοντες… κοντή μνήμη ότι εκεί είναι ο φυσικός του χώρος. Δεν σημαίνει ότι με κάθε άλλο αποτέλεσμα, γκρεμίζονται οι ελπίδες. Είναι τυχαίο νομίζετε που ο «σοφός» για τους συμπατριώτες του Ερέρα φροντίζει σε κάθε αφορμή να χαμηλώνει τον πήχη, και να χαλιναγωγεί τον ενθουσιασμό; Κάτι παραπάνω θα ξέρει…

 
Υ.Γ Στο… Ελλάντα η πρεμούρα μας είναι το VAR, οι ξένοι διαιτητές, οι συμμαχίες. Εκτός της… ψωροκώσταινας, το μέλημα είναι άλλο. Η συνεχής βελτίωση, η καλυτέρευση του παρεχόμενου προϊόντος, η τελειοποίηση οτιδήποτε στα δικά μας μάτια φαντάζει ήδη τοπ. Αυτή η διαφορά στη φιλοσοφία και στο πως προσεγγίζουμε το ποδόσφαιρο, προσφέρει μια εύκολη εξήγηση για το ευρωπαϊκό… ξεβράκωμα των θεωρητικά μεγάλων.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X