Με το μυαλό στη νέα σεζόν, που δεν αργεί…

από Γιώργος Γκάτος

Οι "Κίτρινοι" θέλουν και πρέπει να κλείσουν την χρονιά με νίκη, μπροστά σε ένα κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης", λίγους μήνες πριν ανοίξει ξανά ανανεωμένο και αναβαθμισμένο για να υποδεχθεί το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι μετά από μια "μαύρη" περίοδο

Ένας “κεφάτος” ΑΡΗΣ εμφανίστηκε στο γήπεδο του Παναιτωλικού και χρειάστηκε το τέρμα του Χαμζά Γιουνές για να “λυτρωθεί”. Έτσι, ολοκληρώθηκε η φετινή εκτός έδρας πορεία για τον ΑΡΗ, με την συγκομιδή των “Κίτρινων” να μην κρίνεται ως ιδανική, αλλά να δικαιολογείται από τα σκαμπανεβάσματα όλης της σεζόν.

Όμως η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται σύντομα και το μυαλό όλων είναι στην επόμενη, η οποία είναι πολύ πιο κοντά απ’ ότι φανταζόμαστε. Η επόμενη χρονιά θα είναι σίγουρα πιο απαιτητική. Απαιτητική από άποψη προγράμματος καθώς ο ΑΡΗΣ θα ξεκινήσει τη προετοιμασία του από τα μέσα Ιουνίου, αλλά και από άποψη στόχων, αφού ένας γρήγορος αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου -όπως φέτος- δεν θα είναι αποδεκτός.

Η απουσία του ΑΡΗ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν αρκετά μεγάλη, κάτι που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας για τους τρεις προκριματικούς γύρους που θα έχει μπροστά της η ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Η προσμονή είναι μεγάλη, αλλά ας μην βιαζόμαστε. Ο επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός!

Ακούγεται αρκετά παράλογο, ειδικά με τον ΑΡΗ να έχει σφραγίσει την 5η θέση του πρωταθλήματος. Όμως είναι το επισφράγισμα του τέλους μιας μαύρης περιόδου που κράτησε για πάνω από 6 χρόνια και κόστισε στους “Κίτρινους” σε πάρα πολλούς τομείς. Ο ΑΡΗΣ χτίζεται ξανά. Κυριολεκτικά, με τις παρεμβάσεις που ξεκίνησαν να γίνονται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ενόψει της νέας χρονιάς αλλά και μεταφορικά με τη διατήρηση του κορμού και την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Το παιχνίδι κόντρα στη Ξάνθη (5/5) είναι αρκετά σημαντικό. Ολοκληρώνεται μια χρονιά που ξεκίνησε με μεγάλη προσμονή και έτσι πρέπει να κλείσει. Καρφίτσα δεν έπεφτε, καρφίτσα να μην πέσει. Αλλά παράλληλα να είναι και ένα μήνυμα-πρόγευμα για το τι θα ακολουθήσει στο πρώτο παιχνίδι του ΑΡΗ στην επιστροφή του στην Ευρώπη

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X