Η αναγέννηση του Φετφατζίδη

από AllAboutARIS

Το χθεσινό 2-2 στο γήπεδο της Τούμπας, με τον τρόπο που ήρθε, μόνο ικανοποιημένο δεν γίνεται να αφήσει τον κόσμο και την ομάδα του ΑΡΗ.

Οι παίκτες των “κίτρινων” έχουν απομυθοποιήσει, από πέρσι κιόλας, τον μύθο της “καυτής Τούμπας” η οποία σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει σαν έδρα. Ωστόσο εχθές ο ΑΡΗΣ στραβοπάτησε πετώντας 2 πολύτιμους βαθμούς στην πορεία για το πρωτάθλημα. Και ας έχει να φωνάζει για την άδικη αποβολή του Σάσα στο 71’ η οποία μετέπειτα στοίχησε.

Από τα κέρδη του χθεσινού αγώνα θεωρώ σίγουρα την απόδοση του Γιάννη Φετφατζίδη. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα και θυμίζει κάτι από το ταλέντο που πριν κάποια χρόνια θεωρούταν το “next big thing” του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ήταν πέρσι όταν ο Δραμινός μεσοεπιθετικός, σαν παίκτης του Ολυμπιακού ακόμη, έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με το πλασέ του να καταλήγει άουτ. Εκείνη η χαμένη ευκαιρία, που στοίχησε βαθμούς στην πρώην ομάδα του, ήταν η αφορμή να λοιδορηθεί και να κριθεί υπερβολικά αυστηρά στα όρια της “ανθρωποφαγίας”. Εκείνο το ματς ήταν ο λόγος που αποχώρησε λίγο αργότερα από τον Πειραιά.

Στην συνέχεια ήρθε σαν μεταγραφή στον ΑΡΗ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018/2019. Πραγματοποίησε μερικές καλές εμφανίσεις αλλά συνέχιζε να δέχεται κριτική επειδή δεν έδειχνε το πάθος που επιδείκνυαν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Πλέον εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Στον ντέρμπι της προηγούμενης  αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό πήρε πάνω του το ματς σκοράροντας ένα έξυπνο γκολ με κεφαλιά ενώ παράλληλα μοίρασε και δύο ασίστ. Στο χθεσινό ματς της Τούμπας έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι: Ήταν άκρως προσηλωμένος στον ρόλο του, έκανε αρκετές ατομικές ενέργειες και έδωσε την τελική πάσα στον Ιντέγε όταν αυτός έκανε το 0-1 στο 4’.

Παρουσιάζει εκπληκτική άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες και δείχνει ικανότατος να βοηθήσει τόσο τον ΑΡΗ στην επίτευξη των στόχων του (έξοδος στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας) όσο και στην ίδια του την καριέρα. Είναι ακόμη 29 χρονών και γνωρίζει πως έχει ακόμη πολλά να δώσει  και να αποδείξει σε αυτούς που τον θεωρούσαν “τελειωμένο”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X