Πάμε ρε Αρειανάρα μου

από Περικλής Τράιος

Όσο πλησιάζει η ώρα του βραδινού αγώνα, η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει.

Απ το πρωί, από την ώρα που ξύπνησα νιώθω τα ίδια γνώριμα συναισθήματα, όπως ένιωθα πάντα, από μικρό οπαδάκι, πριν από τέτοια παιχνίδια. 

Αν και πενηντΑΡΗΣ πλέον, έχω ακριβώς το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι, την ίδια ταχυπαλμία, την ίδια αγωνία, την ίδια γλυκιά τρέλα…

[Ουφφφ…] Φυσάω, ξεφυσάω και δεν έχω σταματήσει τα τηλέφωνα σε αδέλφια και παλιούς συναγωνιστές.

Ακόμη και τώρα που γράφω αυτές τις αράδες, σας μιλάω ειλικρινά, θέλω να βγω στο μπαλκόνι και να φωνάξω δυνατά, με όλη τη δύναμη της ψυχής μου : ΑΡΗΣ!!! 

Να ακουστεί σε πέντε τετράγωνα, μπας και εκτονωθεί αυτή η ένταση που με έχει κυριεύσει, λόγω του αγώνα.

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στον επαναληπτικό του 2-1 του «Γ. Καραισκάκης» και το έπαθλο είναι το εισιτήριο για τους τέσσερις του κυπέλλου. 

Αυτό από μόνο του σαν γεγονός με ξεσηκώνει, με εξιτάρει και μου εκτινάσσει την αδρεναλίνη στα ουράνια.

Σαφώς και το ξέρω ότι η ομάδα μου δεν είναι το φαβορί.

Σαφώς και ξέρω πολύ καλά, με ποιον παίζουμε και ποιος είναι ο αντίπαλός μας.

Σαφώς και το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε και να τους αποκλείσουμε.

Όμως, για αυτή την ελπίδα, που πάντα πεθαίνει τελευταία, αξίζει και πρέπει να δώσουμε τη μάχη.

Θα δώσουμε τη μάχη σαν ΑΡΗΣ.

Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε ΟΛΟΙ μας. Έντεκα λεβέντες, που θα βγάλουν την ψυχή τους και θα αγωνιστούν αντρειωμένα, με αυταπάρνηση κι αυτοθυσία.

Με σεβασμό στον αντίπαλο, αλλά ΠΟΤΕ με φόβο, γιατί κι εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που μόνο τυχαία δεν έχουμε κάνει αυτή την πορεία.

Ο κάθε αγώνας έχει τις απαιτήσεις του, αλλά ειδικά ο σημερινός, απαιτεί ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, απαιτεί ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, απαιτεί ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, αλλά πάνω από όλα, επιβάλλει ΨΥΧΗ!

Και τρελαίνομαι γιατί δε θα μπορέσω να είμαι εκεί…

Να δώσω κι εγώ και άλλοι 25.000 τη δική μας μάχη, στο πλευρό των παιδιών μας, από το δικό μας μετερίζι κι από τη δική μας πολεμίστρα. 

Δυστυχώς, οι 25.000 πολεμίστρες του Κάστρου μας, θα είναι άδειες, καθώς δε θα μπορέσουμε να είμαστε εκεί, να δώσουμε τη δική μας μάχη για να υπερασπιστούμε το δικό μας «θεό», με την παρουσία μας, με τη φωνή μας, με τα τραγούδια μας, με τα συνθήματά μας, με την τρέλα μας, με τη συμπαράστασή μας.

Θα είναι όμως στο πλευρό τους, εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές!

Εκατοντάδες χιλιάδες θετικές σκέψεις και προσευχές που θα κάνουν τα Αρειανάκια σε όλο τον πλανήτη την ώρα του αγώνα, για να πάνε όλα καλά και να γίνει πράξη αυτό που θέλουμε κι ονειρευόμαστε.

Ακόμη και αυτοί που «έφυγαν» μακριά και μας κοιτάν από ψηλά, σήμερα θα είναι ΕΚΕΙ. 

Θα είναι οι Φύλακες Άγγελοι των παιδιών μας, σε αυτόν το μεγάλο αγώνα.

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΟΥ.

Προτεινόμενα Άρθρα

Παιδιά έχετε χάσει κάθε...μέτρο. Δεν είναι αποκάλυψη να λέτε ό,τι ειπώθηκε στο ALLABOUTARIS TV 3 φορές το τελευταίο δεκαήμερο. Copy paste...ξεδιάντροπο λέγεται!

X