Όχι στον εφησυχασμό…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Το παιχνίδι του Σαββάτου απέδειξε ποια ομάδα είναι όχι απλά καλύτερη, αλλά κλάσεις ανώτερη. Το παιχνίδι του Σαββάτου ανέδειξε ποια ομάδα έκανε 9 συνεχόμενες νίκες και στο “ντέρμπι” δεν έκανε ούτε ΕΝΑ σουτ. Μία κεφαλιά ως τελική και αυτή στο 5΄ και πέντε μέτρα άουτ.

Το παιχνίδι του Σαββάτου ανέδειξε ότι σε ένα ματς της Γ εθνικής βρέθηκαν στις κερκίδες πάνω από 15.000 λαού. Το παιχνίδι του Σαββάτου απέδειξε το ποιος πρέπει να κερδίσει απ’ ευθείας την άνοδο και ποιος θα πρέπει να διεκδικήσει την δεύτερη θέση που πιθανόν επίσης να δώσει εισιτήριο ανόδου.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο ΑΡΗΣ κέρδισε, αλλά δεν κέρδισε ακόμα την άνοδο. Υπάρχουν ακόμα 5 παιχνίδια και δυο δρόμοι. Ο ΑΡΗΣ να παίξει τα δικά του παιχνίδια όπως έπαιξε το Σάββατο και να μην επαναλάβει ότι έκανε στην Δράμα και τώρα εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος πρέπει να παρακολουθεί και την…Μπαρτσελόνα των Σερρών, -που δεν έκανε ούτε σουτ στο “Βικελίδης”- να κάνει 9 συνεχόμενες νίκες.

Παράλληλα ο ΑΡΗΣ πρέπει να έχει τις κεραίες του ανοιχτές και να διαφυλάξει με κάθε μέσο και τρόπο ότι και η διαιτησία σε όλα τα ματς του Πανσερραικού θα είναι 50-50, αλλά και οι αντίπαλοι θα έχουν πάνω από όλα την ιστορία και την…φανέλα της ομαδας τους.

Στην Γ εθνική όμως παίζουν μπάλα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Να φροντίσει λοιπόν ο ΑΡΗΣ στην Φλώρινα να πάει και να κερδίσει. Από τώρα χτυπάμε την καμπάνα να την ακούσουν όλοι για την συγκεκριμένο ομάδα, που θα παίξει λες και θα πάρει η ίδια το πρωτάθλημα.

Η ειρωνεία είναι ότι αυτή η ομάδα όταν ζούσε ο συγχωρεμένος Στέφανος Γιώρης έπαιζε με τις φανέλες του ΑΡΗ. Από φέτος με…Παπανώτα στον πάγκο και διάφορα άλλα σκηνικά μόνο Πανσερραικός δεν έχουν φωνάξει. Ή μήπως το έχουν κάνει και αυτό; Δείτε τις ευχές των οργανωμένων τους και τις σχετικές φωτογραφίες.

“Ο Σύνδεσμος φίλων της Θύελλας Φιλώτα “Azul Soldados” θέλει να ευχαριστήσει για την Φιλοξενία του στις Σέρρες τον ιστορικό σύνδεσμο του Πανσερραϊκού “Che Guevara” και να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας καλή άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία”.

Όχι γιατί θα έχει πρόβλημα ο ΑΡΗΣ. Αν παρουσιαστεί σοβαρός και με 1000-1500 οπαδούς στο πλευρό του θα περάσει εύκολα από την Φλώρινα. Για να μην υπάρξει εφησυχασμός, να μην κοιμηθεί όλο το σύστημα του συλλόγου όπως στην Δράμα. Προσέχουμε για να έχουμε και νομίζω ότι το καμπανάκι χτυπάει αρκετά νωρίς.Πράξτε τα δέοντα, λοιπόν, γιατί Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Όλοι οι άλλοι κάνουν την δουλειά τους, εδώ και πολλά χρόνια. Ας την κάνει επιτέλους και ο ΑΡΗΣ…

Προτεινόμενα Άρθρα