Ούτε 17, ούτε 117. Ότι λέει ο ΚΑΠ!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Εδώ και πολύ καιρό το AllAboutARIS και η εκπομπή στο LIBERO 107,4 παραθέτουν το πραγματικό ρεπορτάζ αναφορικά με τις επιδιώξεις του ΑΡΗ, με την παράθεση ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΟΥ ΚΑΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ.

Υπάρχουν συγκεκριμένα μέσα…ενημέρωσης που ξεκάθαρα παίζουν ένα παιχνίδι εξυπηρέτησης συμφερόντων που σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ίδια με αυτά του ΑΡΗ. Ακόμα και σήμερα, μετά μία πρώτη νίκη του ΑΡΗ (γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει όταν έχεις να κάνει με την ΕΠΟ), και ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ της football league για πρωτάθλημα 20 ομάδων, υπάρχουν δημοσιεύματα για…σκέψεις, προτάσεις, θέσεις για 17 ομάδες και μη συμπλήρωση των θέσεων για να φτάσουμε στις 20.

Ο κόσμος είναι φυσιολογικό να μπερδεύεται, να τρελαίνεται και να αγωνιά. Και να μην ξέρει ποιον να πιστέψει. Φυσικά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν οι άνθρωποι, που για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα προβάλλουν συγκεκριμένες θέσεις. Τα περί 17 ομάδων τα υποστήριξαν σήμερα κυρίως ομάδες που δεν θέλουν τον ΑΡΗ στην Β εθνική γιατί απλά ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. Ο Κούγιας της Παναχαικής το δήλωσε και δημόσια, ενώ και ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε την μη συμπλήρωση των κενών θέσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σάιτ που ασχολείται με τον Απόλλωνα Σμύρνης προβάλλει αυτή την θέση περί 17 ομάδων. Το κακό είναι ότι την κάνουν copy paste και την προβάλλουν υποτίθεται μέσα που είναι με τον ΑΡΗ. Αυτό όμως είναι μία άλλη κουβέντα.

Αυτό που έχει σημασία σήμερα δεν είναι τι θέλει ο Απόλλων, η Παναχαική, η Λίγκα, η ΕΠΟ ή ο ΑΡΗΣ. ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ. Το ρεπορτάζ ή οι αποφάσεις δεν είναι το τι θέλεις ή σκέφτεσαι. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΛΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΠΟ!!!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΠ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Τα ειχαμε δημοσιεύσει στις 13 Μαίου. Τα ξαναβάζουμε για να τα τρίψετε στα μούτρα όσων προσπαθούν να τρυπήσουν τον ΑΡΗ και να εξυπηρετήσουν άλλα συμφέροντα. ΑΝ Η ΕΠΟ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ. Πόσο πιο απλά να το γράψουμε;

Αναφορικά με τις 20 ομάδες, ήδη υπάρχει απόφαση από την football league (θυμάστε τι σας έγραφαν όλες αυτές τις μέρες για 16,17, 18 ομάδες;). Για το θέμα τώρα της αντικατάστασης τα πράματα είναι επίσης ξεκάθαρα. Μπορείτε να διαβάζετε και να ακούτε όποιον θέλετε που εκφράζει… απόψεις.

Εδώ θα διαβάστε τι ΛΕΕΙ Ο ΚΑΠ. Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΑΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ 17,18,19 ή ότι ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ 20. ΚΑΙ Ο ΚΑΠ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ο ΚΑΠ, όπως δημοσιεύτηκε από την ΕΠΟ τον Ιούνιο του 2014, αναφέρει στο άρθρο 4 παρ. 2 ό,τι, «σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων, ο αριθμός τους συμπληρώνεται με ισάριθμες ομάδες από την αμέσως κατώτερη κατηγορία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 3 περ. α, σε συνδυασμό με την διάταξη της παραγράφου 4 περ., β’ του άρθρου 27 του παρόντος κανονισμού». 

Στο άρθρο 7 και συγκεκριμένα στην παράγραφο 6, αναφέρεται ότι.«Απαγορεύεται οποιαδήποτε αυξομείωση του αριθμού των ομάδων των διαφόρων πρωταθλημάτων, αν δεν έχει προβλεφθεί από την προκήρυξη του προηγούμενου πρωταθλήματος που έληξε. Κατ’ εξαίρεση, εάν απαιτείται λόγω εξαιρετικών ειδικών συνθηκών, επιτρέπεται η συγχώνεση κατηγοριών με ειδική απόφαση του ΔΣ της ΕΠΟ, που εγκρίνει την οικεία προκήρυξη».

Η μάχη φυσικά και συνεχίζεται. Τίποτα δεν τελείωσε, απλά με αφορμή αυτη την υπόθεση ειναι ξεκάθαρο ποιοι έχουν συνταχθεί δίπλα στον Θεό του Πολέμου, ποιοι τον χτυπάνε συνεχώς στο λαβωμένο του κορμί και ποιοι είναι απέναντί του. Εμείς έχουμε διαλέξει πλευρά προ πολλού…

ΥΓ Ξαναβάζω τις φωτογραφίες μήπως σας…διέφυγε ο ΚΑΠ!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X