Θες τον ΑΡΗ; Απόδειξε το!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τόσα χρόνια στον ΑΡΗ «χορτάσαμε» από διαχειριστές. Τώρα ήρθε η ώρα των επενδυτών, αφού το… μαγαζί είναι πλέον καθαρό ή τουλάχιστον βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, η εκκαθάριση βρίσκεται στο σημείο που πρέπει.

Αν όλα λοιπόν πάνε καλά με την εκκαθάριση και σε συνδυασμό με την σχεδόν σίγουρη άνοδο της ομάδας, μιλάμε σίγουρα για ευκαιρία, για όσους τουλάχιστον έχουν το κεφάλαιο και την διάθεση να επενδύσουν στον ΑΡΗ. Η διάθεση όμως και η επιθυμία δεν πρέπει να αποδίδονται σε… καφενειακές συζητήσεις ή οπουδήποτε αλλού. Πρέπει να αποτυπώνονται σε χαρτί ή σε επίσημες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη.

Με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ θα ανέβει στην Φούτμπολ Λιγκ (πρέπει να γίνουν όργια για να αλλάξει αυτό), ο όποιος ενδιαφερόμενος δεν έχει καμία δικαιολογία για μην εμφανιστεί τώρα, να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και να μιλήσει με… χρήματα. Αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση. Οι φήμες και τα σενάρια αποτελούν πλέον παραφιλολογία ή κακοπροαίρετη αντιπολίτευση στην υπάρχουσα κατάσταση. Αλλωστε ο ΑΡΗΣ δεν έχει πλέον χρέη, για να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να κρύβεται πίσω από αυτά, να τα χρησιμοποιεί ως δικαιολογία και να εμφανίζεται διστακτικός.

Αρά ο σύλλογος και κυρίως ο κόσμος, τι ζητάει; Αποδείξεις. Οποιος θέλει τον ΑΡΗ, ας βγει μπροστά και ας παρουσιάσει το πλήρες πλάνο του. Ενώπιον του ΔΣ του ΑΣ και ενώπιον του κόσμου. Ωστε ο τελευταίος να αποφασίσει σε ποιον θα εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας, στην επόμενη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Ευχή όλων είναι μέχρι τότε να εμφανιστεί κάποιος που θα προτίθεται να βάλει περισσότερα λεφτά από τον Κάλας. Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό; Ο ΑΡΗΣ άλλωστε του 1 ή 1,5 εκατομμυρίου, δεν είναι ο ΑΡΗΣ που ονειρεύεται ο κόσμος του. Μιλάμε βέβαια για ένα ποσό που είναι υπεραρκετό στην Φούτμπολ Λιγκ, όχι όμως για έναν ανταγωνιστικό ΑΡΗ στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί θα πρέπει να γίνει το βήμα παραπάνω από τον οποιδήποτε Κάλας. Τουλάχιστον για τώρα όμως, όσο δεν εμφανίζεται κάποιος για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν, η μόνη διαθέσιμη επιλογή είναι αυτή του Αλεξ Κάλας.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει τρέξει όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια για την ομάδα, έχει βάλει χρήματα με αποδείξεις (και όχι μαύρα βιβλία με μουτζούρες) και δηλώνει συνεχώς έτοιμος να αναλάβει την ομάδα στην Φούτμπολ Λιγκ. Κι αυτός όμως πρέπει να το αποδείξει. Να παρουσιαστεί ξανά στον κόσμο, ξεκινώντας από το μηδέν. Να βρεθεί ξανά στην Ελλάδα, με Γερμανούς ή μη, να παρουσιάσει το πλάνο του και να ρίξει στο τραπέζι το νούμερο που είναι διατεθειμένος να επενδύσει. Η λογική λέει ότι θα το κάνει.

Αν μέχρι τότε εμφανιστεί μία άλλη περίπτωση επενδυτή, με μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια, καλώς να ορίσει και να πάρει το χρίσμα από τον Ερασιτέχνη. Οπως όμως λέει και ο θυμόσοφος λαός, πολλές φορές όταν πάμε για τα πολλά, χάνουμε και τα λίγα…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X