Το μήνυμα της βραδιάς

από AllAboutARIS

Το τάιμινγκ για την πολυθρύλητη επανεκκίνηση του συλλόγου φαντάζει ιδανικό.

Ενότητα, συσπείρωση και γενικό restart. Έννοιες αυτονόητες όταν έχεις ξύσει τον πάτο του βαρελιού σε όλα τα επίπεδα, όμως τόσο δύσκολα εφαρμόσιμες στον ΑΡΗ. Ο Γιάννης Ψηφίδης, από το βήμα της χθεσινής συνέντευξης τύπου του ερασιτέχνη του οποίου εδώ και ένα μήνα και κάτι μέρες ηγείται, οριοθέτησε για μια ακόμη φορά τον στόχο του ενιαίου ΑΡΗ και προφανώς δεν θα είναι ο τελευταίος που το κάνει. Το έχει ακούσει, του το υποσχέθηκαν του αρειανού ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν αλλά και πρόσφατα.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά στην παρούσα συγκυρία, όπως πολύ εύστοχα είπε ο πάντα παραστατικός Αργύρης Αργυριάδης. Η ταυτόχρονη παρουσία ανθρώπων, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ (Καρυπίδης και Λάσκαρης) που έχουν εκτός από χρήματα και διάθεση και αυτό το οραματικό στοιχείο που μπορεί να κινητοποιήσει τη μεγάλη δύναμη του ΑΡΗ που είναι ασφαλώς ο κόσμος του,  και δίνει μια καλή αφορμή. Κακά τα ψέματα χωρίς την παρουσία του, δεν γίνεται δουλειά. Στο μπάσκετ ήδη παίρνουμε μια ιδέα με 4000 κόσμο στο Παλέ σε παιχνίδια όπως με την Καβάλα που σε άλλες εποχές δεν θα προσέλκυαν πάνω από 1500 άτομα.

Στο ποδόσφαιρο έχει μπει ο σπόρος από τον Καρυπίδη αλλά η δυσπιστία και η μόνιμη τα τελευταία χρόνια αμφισβήτηση που έχει εμφιλοχωρήσει στις τάξεις των αρειανών, δεν έχει εκλείψει ακόμη. Νούμερα όπως 1500 εισιτήρια με την Καλαμαριά το επιβεβαιώνουν. Το επαναλαμβάνει σε κάθε αφορμή που του δίνεται ο νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το έκανε και στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, δείχνοντας ότι αν μη τι άλλο, έχει εντοπίσει το πρόβλημα και ήδη στοχεύει στην επίλυσή του. Από μόνος του κανένας Λάσκαρης , κανένας Καρυπίδης και κανένας Ψηφίδης δεν μπορεί να πετύχει αν δεν έχει συμμέτοχους τους φίλους του ΑΡΗ. Από μια απλή παρουσία στο γήπεδο, ως την αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την συμμετοχή σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας. Το τάιμινγκ μετά από χρόνια φαντάζει ιδανικό για την πολυθρύλητη επανεκκίνηση του συλλόγου. Ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X