Απόφαση… alert για τον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Τι μπορεί να σημαίνει για τον ΑΡΗ και γιατί όλο το βάρος θα πρέπει να δοθεί στην περάτωση της εκκαθάρισης.

Πέρασε ενδεχομένως στα ψιλά γιατί συνέπεσε με τον διασυρμό στο Μιλάνο και εξ ανάγκης δεν δόθηκε η απαραίτητη σημασία. Είναι όμως είδηση που χρειάζεται σχολιασμό, ανάλυση και δεν επιτρέπει εφησυχασμό. Ίσα-ίσα το αντίθετο. Επιβεβαιώνει αυτό που λίγο πολύ ξέραμε από πέρσι και το βίωσε στο πετσί του ο ΑΡΗΣ. Η απόφαση δικαίωσης του ΟΦΗ από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ είναι μια ακόμη ξεκάθαρη απόδειξη ότι οι αποφάσεις παίρνονται κατά το δοκούν.

Για αυτούς που δεν το έχουν ακόμη καταλάβει συνέβη το εξής με την κρητική ομάδα. Το ίδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ, το διαιτητικό δικαστήριο, που πήρε απόφαση το περασμένο καλοκαίρι να μην παίξει ο ΑΡΗΣ στη Football League βασίζοντας την απόφασή της στην εφαρμογή του νέου ΚΑΠ, επέστρεψε στον ΟΦΗ έξι βαθμούς ισχυριζόμενο ότι ο νέος ΚΑΠ δεν μπορεί να εφαρμοστεί από φέτος, αλλά από του χρόνου! Αν δεν τρελαθούμε τώρα δεν θα τρελαθούμε ποτέ. Ασχέτως χειρισμών σε άλλα επίπεδα από την τότε διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αν δεν επιβεβαιώνει ότι τον περασμένο Αύγουστο παίχθηκε… χοντρό παιχνίδι εις βάρος του ΑΡΗ, τότε τι ακριβώς σημαίνει; Χωριό που φαίνεται… κολαούζο δεν θέλει.

Η αναφορά δεν γίνεται για να δοθεί συγχωροχάρτι σε κάποιον ή να χρυσωθεί κανένα χάπι. Άλλωστε μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Η αναφορά γίνεται εν είδη… alert προς τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, τον Καρυπίδη, τους δικηγόρους του αλλά και τον ερασιτέχνη εν όψει εκκαθάρισης. Η χθεσινή είδηση για τον ΟΦΗ δείχνει ένα δρόμο στον οποίο δεν πρέπει να βαδίσει ο ΑΡΗΣ. Να μην θεωρεί δηλαδή ότι επειδή έχει πάρει μια γνωμοδότηση από την ΕΕΑ έχει σίγουρη την ανεμπόδιστη συμμετοχή στη Football League σε περίπτωση που δεν περατωθεί ως τότε η εκκαθάριση. Ούτε να βολευτεί με τυχόν ερμηνευτικές διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου αφού είναι ξεκάθαρο ότι για τις επιτροπές της ΕΠΟ αυτά αλλάζουν εν μια νυκτί και εφαρμόζονται επιλεκτικά.

Ο δρόμος δίχως αγκάθια είναι ένας. Ολοκλήρωση της εκκαθάρισης με κάθε τρόπο. Εκποίηση του Ρυσίου και περάτωση της διαδικασίας, αν είναι δυνατόν εντός του χρονικού πλαισίου σύστασης της νέας ΠΑΕ ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γυριστεί κανένα έργο με πρωταγωνιστή πάλι τον ΑΡΗ. Δεν ξέρω αν με τις τριτανακοπές θα καταστεί εφικτό, οφείλει όμως η διοίκηση να το παλέψει.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X