Μήνυμα εστάλη. Το θέμα είναι αν ελήφθη.

από AllAboutARIS

Ο Αλέξης Σαββόπουλος παίρνει αφορμή από την συνεχιζόμενη αδιαφορία της πλατιάς μάζας των φίλων του ΑΡΗ και προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα σε ποδοσφαιρικό τμήμα και ερασιτέχνη.

Παρά το κάλεσμα που απηύθυνε ο Ερασιτέχνης όλη την προηγούμενη εβδομάδα για επιστροφή του κόσμου στο Κλεάνθης Βικελίδης και αναζωπύρωση των εγγραφών στον Α.Σ, η ανταπόκριση ήταν πενιχρή. Η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο ήταν μικρότερη από κάθε άλλη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι και αποτυπώθηκε στα εισιτήρια πόρτας ενώ για την ανταπόκριση στο κάλεσμα εγγραφής στον ερασιτέχνη… καλύτερα να μην μιλήσουμε. Ο κόσμος απέχει, κωφεύει, αδιαφορεί σε μεγάλο βαθμό. Νιώθει κουρασμένος, απογοητευμένος, αποστασιοποιημένος εξαιτίας των παλινωδιών των τελευταίων χρόνων και έστειλε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα σε όλους όσοι έχουν αυτή τη στιγμή τα ηνία του ΑΡΗ.

Είτε λέγεται ερασιτέχνης και περιμένει από τις εγγραφές στα μητρώα του συλλόγου και τα εισιτήρια να πάρει ανάσα από τα οικονομικά προβλήματα που τον μαστίζουν είτε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος που παρά τα χρήματα που έχει δαπανήσει, δεν βλέπει ανταπόκριση και θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φέτος είναι υποχρεωμένος μόνο να… βάζει και όχι να περιμένει να πάρει κάτι από αυτά πίσω. Η αποκαρδιωτική εικόνα της περασμένης Κυριακής τόσο στον αγώνα με το Αγιονέρι όσο και στην εκδήλωση για το επίσημα άνοιγμα του γραφείου του ερασιτέχνη, είναι απότοκο της απογοήτευσης που αισθάνεται ο κόσμος για τα χρόνια απαξίωσης. Γεννά όμως και μια προσδοκία και δείχνει τον δρόμο.

Ο οπαδός του ΑΡΗ κουράστηκε από την επανάληψη του ίδιου κακόγουστου σήριαλ, με τις ίντριγκες, τα στρατόπεδα, τις μικροπολιτικές και τον ΑΡΗ να γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια ΕΠΟ, ΕΕΑ, ΓΓΑ και κάθε πιθανής ή απίθανης επιτροπής, διάταξης νόμου, ΚΑΠ κοκ.. Θέλει έργα, πράξεις, αποδείξεις, όραμα για να επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο και να ξαναδείξει την τεράστια δυναμική που διαθέτει. Θέλει μια δυνατή διοίκηση που θα εμπνέει σιγουριά και μια ομάδα που θα χαίρεσαι να την βλέπεις. Αν μη τι άλλο το μήνυμα που πήρε ο Θόδωρος Καρυπίδης ή κάθε επίδοξος ενδιαφερόμενος όταν με το καλό ανοίξει η ΑΜΚ είναι ότι χόρτασε από ημίμετρα και δεν μπορεί πια να συμβιβαστεί στον ρόλο της χρυσής μετριότητας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X