Αυτά θέλει ακόμη

από AllAboutARIS

Τουλάχιστον οκτώ προσθήκες ακόμη, οι περισσότερες πρωτοκλασάτων παικτών, έχει ζητήσει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Η χθεσινή πρώτη της ομάδας με 13 παίκτες συν το ερωτηματικό Μαζινγκά είναι αριθμός που από μόνος του καταδεικνύει τις ελλείψεις του κιτρινόμαυρου ρόστερ λίγες μέρες πριν από την αναχώρηση για το Καρπενήσι και την αναγκαιότητα της ποιοτικής και ποσοτικής ενίσχυσης του ρόστερ. Πάμε να δούμε πως έχει λοιπόν η κατάσταση…

Με την απόκτηση του Διούδη ουσιαστικά καλύπτει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και με την επικείμενη του Αναγνωστόπουλου το back up του κάτω από τα δοκάρια. Μένει λοιπόν η προσθήκη και ενός τρίτου πορτιέρε, πιθανότατα νεαρής επίσης ηλικίας και ταυτόσημης εξέλιξης για να καλυφθούν οι θέσεις.

Στην άμυνα χρειάζονται τουλάχιστον δυο ακόμη λύσεις πρώτης γραμμής. Ένας κεντρικός αμυντικός και ένας αριστερός μπακ. Αν θεωρήσουμε δεδομένη την απόκτηση Ταυλαρίδη που θα καλύψει τη μία θέση βασικού τότε χρειάζεται ακόμη ένας αξιόλογος αμυντικός για να πλαισιώσει τον Ιντζίδη και τον 35χρονο Μπράβο που ασφαλώς δεν μπορεί να αντέξει όλη τη χρονιά δίχως βοήθειες. Όσο για το αριστερό άκρο της άμυνας, οι κίτρινοι ψάχνουν ένα παίκτη ισάξιο του Τσουμάνη για να… παλέψουν για τη μια θέση και να μην καταλήγει σε αλχημείες ο Αναστόπουλος.

Στα χαφ με Ρόβα, Αντρέου, Παυλίδη και Τάτο υπάρχει μια καλή βάση με δεδομένο ότι ο Νέτο μπορεί επίσης να παίξει εσωτερικό χαφ. Αναζητείται ένα 8άρι στην αγορά για να συμπληρωθεί λογικά το παζλ.

Εκεί που χρειάζονται αρκετές και πολύ ποιοτικές προσθήκες είναι στην επίθεση. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι κίτρινοι χτενίζουν ελληνική και ξένη αγορά για τέσσερις παίκτες. Δυο φορ και δυο εξτρέμ. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζητήσει την προσθήκη δυο ταχύτατων πλάγιων επιθετικών, έναν για κάθε πλευρά με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, γρήγορες επιστροφές, έφεση στην κόντρα επίθεση και φυσικά βοήθειες στο σκοράρισμα σαν αυτές που έδωσε πέρσι ο Ντούνης.  

Στην γραμμή κρούσης ένας Καπνίδης δεν φέρνει την άνοιξη. Χρειάζεται ένας στράικερ ολκής, πιο γρήγορος και κινητικός όπως έχει ζητήσει ο αλενατόρε και μια ακόμη 3η λύση για μια απαιτητική χρονιά που θα έχει και κύπελλο φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X