Και τώρα η άμυνα

από AllAboutARIS

Μετά τις προσθήκες μεσοεπιθετικά, ο Αλέξης Σαββόπουλος γράφει στο ημερολόγιό του από το Καρπενήσι για την ανάγκη ο ΑΡΗΣ να θωρακιστεί και αμυντικά τις επόμενες μέρες.

Τρίτη μέρα παραμονής στο Καρπενήσι και με την ευκαιρία που μας δίνει η απόκτηση Ανάκογλου και Ίλιτς ας μιλήσουμε λίγο και… για άμυνα.  Με την απόκτηση των Αντρέου, Ανάκογλου, Νέτο και Ίλιτς, συν όσους έχουν παραμείνει από το περσινό ρόστερ και βέβαια την απόκτηση του Σικαμπάλα ή κάποιου άλλου winger, ο ΑΡΗΣ μεσοεπιθετικά παρουσιάζει μια πληρότητα που δίνει στον Νίκο Αναστόπουλο την ευχέρεια να πειραματιστεί για το σχήμα που θα παρατάξει. Ίσως να λείπει ένας ακόμη φορ που να γεμίζει την περιοχή μαζί με τον Καπνίδη αφού ο Ίλιτς είναι πιο πολύ περιφερειακός κυνηγός.

Επίθεση δηλαδή θα κάνει ο ΑΡΗΣ με πληθώρα επιλογών. Από άμυνα; Αυτή τη στιγμή οι επιλογές είναι περιορισμένες και η ανάγκη ενίσχυσης επιτακτική ώστε να… δέσουν και τα μετόπισθεν, αφού μια καλή ομάδα ξεκινάει από την άμυνα. Εφόσον έρθει ο Ταυλαρίδης, θα χρειαστεί σίγουρα ένας ακόμη έμπειρος στόπερ αφού με τον Ραούλ Μπράβο να μην έχει έρθει ακόμη στο Καρπενήσι και στα 35 του πλέον, ο Αναστόπουλος δεν μπορεί να βγάλει μια ολόκληρη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο με Ταυλαρίδη και Ιντζίδη. Άρα το βάρος από εδώ και πέρα πέφτει στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ή μήπως αμυντικών. Θα δούμε…

Ανάγκη ενίσχυσης υπάρχει και στο αριστερό άκρο με ένα παίκτη που θα ντουμπλάρει τον Τσουμάνη. Μια λύση είναι ο Αλέξανδρος Κούρος αλλά κάτι μου λέει ότι ο έλληνας τεχνικός ψάχνει κάτι καλύτερο. Ένα παίκτη που να μπορεί να συνδυάσει άμυνα και ανεβάσματα μαζί. Παράλληλα υπάρχει αναζήτηση και για ένα τρίτο τερματοφύλακα πίσω από Διούδη και Αναγνωστόπουλο. Έχουμε δουλειά δηλαδή ακόμη μεταγραφικά….

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS στο YouTube.

X