Κάτι καλό γίνεται…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο θυμόσοφος λαός λέει πολλές φορές, ότι το καλό πράμα αργεί να γίνει. Και νομίζω πλέον ότι το μπορούμε να το υιοθετήσουμε και στον ΑΡΗ αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο των μεταγραφών.

Με την αρχή να γίνεται με τον Σωκράτη Διούδη και την συνέχεια να δίνεται με τους Ιλιτς και Ανάκογλου, ο ΑΡΗΣ όχι μόνο άρχισε να καλύπτει το χαμένο έδαφος μεταγραφικά, αλλά παράλληλα αρχίζει να καθιστά σαφές προς τις υπόλοιπες ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, ότι το αδιαφιλονίκητο φαβορί θα είναι αυτός. Και βαδίζει μαθηματικά -μαζί και με τις υπόλοιπες κινήσεις που θα γίνουν -προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην ουσία ο ΑΡΗΣ επαναλαμβάνει το περσινό του πλάνο, απλά με περισσότερη άνεση χρόνου. Την δημιουργία ενός… πολυτελούς ρόστερ για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής, όπως έκανε και τον περασμένο Σεπτέμβριο. Εκείνες τις κινήσεις που θα τον καθιστούν φαβορί μέσα στο γήπεδο και θα… κόψουν τον αέρα των υπόλοιπων ομάδων.

Βέβαια σημασία δεν έχει μόνο να κάνει ποιοτικές προσθήκες, αλλά να αποδώσουν και τα αναμενόμενα. Ολα όσα λέμε δηλαδή, να βγουν και στο χορτάρι συν την απαραίτητη ηρεμία που πρέπει να υπάρχει στη ομάδα και η οποία ξεκινάει από την διοίκηση. Μέχρι όμως να μπορέσουμε να το διαπιστώσουμε, το σίγουρο είναι ότι ο ΑΡΗΣ δεν επιτρέπεται με το ρόστερ που σχηματίζεται, να μην επιβάλλει την κυριαρχία του στην Φούτμπολ Λιγκ και να αναγκάσει τους πάντες να… ψάξουν τον δεύτερο που θα ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Δεν νοείται με τέτοιους παίκτες να αμφισβητηθεί ή πρωτοκαθεδρία του ΑΡΗ ή να δυσκολευτεί με την εξασφάλιση της πρωτιάς. Αρκεί οι παίκτες να κάνουν την δουλειά τους και ο Νίκος Αναστόπουλος να τους μπολιάσει ιδανικά στα αγωνιστικά του πλάνα. Και πάμε στα της προετοιμασίας.

Από όσα έχουμε δει αυτές τις πρώτες ημέρες στο Καρπενήσι, αυτό που κρατάμε περισσότερο είναι τα χιλιόμετρα που καταγράφουν οι ποδοσφαιριστές. Η ουσία βέβαια είναι στην τακτική των απογευματινών προπονήσεων. Οσο όμως υπάρχον κενά στο ρόστερ, δεν μπορούν να βγουν ακόμα συμπεράσματα. Αν όχι για εμάς, πόσο μάλλον για τον Αναστόπουλο που για την ώρα περιορίζεται σε κάποιες ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρούς χώρους ή ανάπτυξη και τελειώματα. Εφόσον λοιπόν υπάρξουν αφίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες και έχουμε ένα πρώτο δείγμα από το φιλικό της Κυριακής, θα είναι δυνατή και μία πρώτη αποκρυπτογράφηση των σκέψεων που έχει ο «αλνεατόρε» για τον ΑΡΗ της νέας σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X