Κοιτάξτε το…ρολόι!

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Λαμπριάκος, ο Κόκε, η εσωστρέφεια και το ρολόι της επιστροφής

Πριν ξεφύγω για λίγες μέρες από την καθημερινότητα του ρεπορτάζ (σχετικό είναι και αυτό ελέω ευθυνών και… smartphone) θέλω να γράψω ορισμένες…σκόρπιες σκέψεις αναφορικά με την επικαιρότητα.

Είναι 2-3 θέματα που συνεχώς αποδεικνύουν το τι συμβαίνει στην όμορφη πόλη του Θερμαικού και την “δεμένη” από όλες τις πλευρές διάθεση προπαγανδισμού και επιβολής θέσεων, απόψεων, κατευθύνσεων.

Όλα αυτά είτε με έναν μανδύα ουδετερότητας είτε ακόμα και με ξεκάθαρο οπαδικό τρόπο. Ξεκινάω με το τρολάρισμα από τον Λαμπριάκο και τις…αντιδράσεις. Είναι υποκριτικό και ψεύτικο αυτοί που αποθέωναν το παιδί με το ρολόι όταν προέτρεπε στην ουσία σε βία με το περίφημο “σέξ και βία” ή όταν δήλωνε χαρούμενος, που θα κάνει πολλά χρόνια να παίξει στο Βικελίδης (εκεί που δεν έχει νικήσει ΠΟΤΕ ο ίδιος στο ελληνικό πρωτάθλημα ή τα πλέι-οφ), να ασκούν κριτική στον Λαμπριάκο για μία φωτό με ένα ρολόι!

Και άντε τα ΜΜΕ που θέλουν να φανούν αρεστοί στον συμπολίτη. Ο κανονικός μεγαλομέτοχος του συμπολίτη ο υιός Σαββίδη δεν θα έπρεπε πριν… απαντήσει να ενημερωθεί; Από την μέρα που ιδρύθηκαν μέχρι σήμερα ο ΑΡΗΣ έχει περισσότερα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο. 90 χρόνια πίσω είναι και κάνουν καζούρα γιατί στο βρωμερό και τρισάθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο των κουμπάρων, των ευνοούμενων από τους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ τα “δύσκολα” χρόνια, το ποδόσφαιρο του Γκαγκάτση, του Σαρρή και πλέον του Γκιρτζίκη, ο ΑΡΗΣ χαντακώθηκε με το μαχαίρι στο λαιμό, ενώ κάποιοι άλλοι ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς με φωτογραφικές ρυθμίσεις, ανοιχτές τράπεζες και ανοχή στην ανοχή, μέχρι να έρθει ο… ανεξάρτητος έλληνας να σβήσει εκατομμύρια χρεών, πενταπλάσια από αυτά που διέλυσαν τον ΑΡΗ.

Ο Λαμπριάκος άθελα του έκανε δυο πράγματα. Από την μία είναι αλήθεια οδήγησε πολλούς από τους συμπολίτες να βρίζουν τον ίδιο αντί για τον παίκτη τους. Την ίδια στιγμή όμως απέδειξε πόσο εύκολα ένα ολόκληρο προπαγανδιστικό σύστημα κινητοποιείται στις…γκέλες τους και προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες και να στοχποιήσει μή αρεστά σε αυτούς πρόσωπα. Και ο Σταύρος που το…επικοινωνιακό δεν είναι το φόρτε του, έκανε κίνηση ματ ειδικά με την… “μπρέθλες” με ΛΕ-ΠΑ, αναρτησή του!

Ναι ο ΑΡΗΣ έκανε δικά του λάθη και πολλά. Αλλά καθημερινά αποδεικνύεται ότι το μεγαλύτερο είναι η εσωστρέφεια και οι εμφύλιοι που ξεπηδούν ακόμα και σήμερα και αντί να προσανατολίζουν τον κόσμο στον εξωτερικό εχθρό, τον οδηγούν σε διαμάχες εντός των τειχών!

Όπως το θέμα του Κόκε. Αναφερθήκαμε εκτενώς χθες στο θέμα. Θα διαπιστώσατε ότι η προσέγγιση του AllAboutARIS ήταν τελείως διαφορετική από άλλα ΜΜΕ. Ούτε διοίκηση, ούτε Κόκε, ούτε μείνε, ούτε φύγε. Γεγονότα. Θέση Κόκε, θέση ΠΑΕ και κριτική. Το λάθος της ΠΑΕ, το λάθος του Κόκε και τέλος. Ο ΑΡΗΣ είναι αυτός που μένει και ο ΑΡΗΣ έχει πληρώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. Πάρα πολλές! Σε ένα τέτοιο βέβαια περιβάλλον έζησε όλα αυτά τα χρόνια και ο Κόκε. Έτσι έμαθε να λειτουργεί. Άλλοτε έχοντας δίκιο και άλλοτε όχι. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΥΠΑΚΙΑ; ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (έστω και αν ακόμα 2-3 δεν το παραδέχονται)!

Και χθες μπήκε πολύς κόσμος στην διαδικασία… Κάμπορα. Ή ξανά… Κόκε. Ή και Κούπερ; Ή μήπως Μπάγεβιτς; Ή Αβραάμ; Ή Κόντη; Ή Σκόρδα; Ή Στεφανίδη; Ή ARIS Fm; ή Α.Ν.; Ή Γαλανού; Ή Καλαιτζίδη; Ή Αρβανιτίδη; Ή Καρυπίδη; Διαλέξτε επεισόδιο εμφυλίου, διχόνοιας και μαζι και πλευρά… εσωστρέφειας, αντιπαράθεσης και τον τρόπο με τον οποίο θα…πιαστείτε στα λόγια ή στα χέρια με τον ΑΔΕΡΦΟ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΕΙΑΝΟ.

Εύκολα μας έχουν σε αυτό. “Πυροβολούν” αδιάκοπα. “Αντικειμενικοί”, “αντικειμενικοί οπαδοί”, παραγωγοί, ΜΜΕ και πλέον FB, διαδίκτυο. Εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο όμως ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Από τον ίδιο τον Αρειανό. Ξέρω 4-5 είναι αδιόρθωτοι. Δεν θέλουν να πάει καλά ο ΑΡΗΣ. Θέλουν να πάει καλά ο ΑΡΗΣ… ΤΟΥΣ. Ή για να είμαι ακριβής ο ΑΡΗΣ των φίλων τους που θα διοικούν ή θα αποφασίζουν. Λίγοι είναι πλέον. Πάντα θα υπάρχουν. Το θέμα είναι τι γίνεται με την μάζα. Με τον πολύ κόσμο.

Αυτόν που θέλουν οι δίπλα και οι…λοιπές αντικειμενικές δυνάμεις να φαγώνεται με εσωστρέφεια για το αν θα πάρει άδεια ο ΑΡΗΣ, αν μας δώσει το ΟΚ η Μαρούπα, αν θα πληρώσουμε τα παλιά χρέη, τους πρώην και από την μία και την άλλη πλευρά, αν θα πρέπει να πάρει διαρκείας ο Αρειανός τώρα που δεν θα είναι ο Κόκε (!!!), που αναπαράγει τα όσα λέει ο Παναγόπουλος και τα κάνει πρώτο θέμα, ΑΛΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ!

Ο Αρειανός οφείλει πλέον να σταματήσει να χάνει τις δυνάμεις του σε εσωτερικές διαμάχες, σε έριδες, σε εσωστρέφεια, μίρλα και γκρίνια. Αυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν. Να σε βάζουν σε πρίζες για να “πλακώνεσαι” με τον αδερφό σου. Εννίοτε βέβαια το κάνουμε και μόνοι μας, αλλά…

Ο ΑΡΗΣ έχει επιστρέψει στο μπάσκετ από πέρσι με την οικογένεια Λάσκαρη. Είναι στην διαδικασία επιστροφής στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η όλη κατάσταση με τον Καρυπίδη, αλλά οφείλω να σεβαστώ τα 2 και εκ ευρώ που έχει βάλει ως τώρα στα… χωράφια.

Σε κάθε περίπτωση ας κοιτάξουν όλοι αυτοί το ρολόι. Πλησιάζει και πάλι η ώρα της επιστροφής και το ξέρουν. Ξέρουν καλά ότι πρέπει να ξαναέρθουν στην έδρα της ομάδας που εντός έδρας δεν χάνει για 29 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ, όταν αυτοί είναι πιο αποδοτικοί εκτός έδρας!!!

Στην “καυτή” τους έδρα η πιο μεγάλη ομάδα πουχουν αποκλείσει είναι η Λοκομοτιβα!!! Αλλά χλευάζουν τα 29 συνεχόμενα παιχνίδια του ΑΡΗ!!!

Για αυτό βγάζουν αυτές τις αντιδράσεις. Για αυτό (δεν) ασχολούνται με τον ΑΡΗ. Ξέρουν ότι για μία ακόμα φορά ΑΠΕΤΥΧΑΝ στο μία ομάδα, μία πόλη. Έφτασαν κοντά είναι αλήθεια. Όχι χάρη στις δικές του ενέργειες. Χάρη στις δικές μας με πρώτη και καλύτερη αυτή την καταραμένη εσωστρέφεια, την φαγωμάρα. Ας βάλουμε ένα τέλος για να φωνάξουμε το…ήρθαμε με όλη μας την δύναμη. Αυτοί ήδη κοιτάνε το…ρολόι. Και αν δεν τα πούμε σε κανά κύπελλο, υπομονή. Μπορείτε να κοιτάτε το ταβάνι και το triple double score σε τίτλους. Με 21-7 στους τίτλους δεν χρειάζεται να αναλύσουμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μακεδονίας…

ΥΓ.1 Τι ρολόι στην φωτό δεν λέει μόνο το σκορ. Ξέρω εκεί κολλάτε οι περισσότεροι. Άλλωστε υπήρξαν και άλλες πολλές νίκες μέσα και έξω Το πιο σημαντικό είναι τι έγινε με την τράπεζα και την ασφαλιστική εταιρία που…προβάλλονται! Για να καταλαβαίνουμε πώς ο ένας επιβιώνει και πώς ο άλλος βγάζει μόνος του τα ματάκια του…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X