Όταν ο ΑΡΗΣ κέρδιζε την Αούστρια Βιέννης (pics&vids)

από AllAboutARIS

Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από το καυτό απόγευμα του Αυγούστου του 2010, όταν η Αούστρια Βιέννης προστέθηκε στο γκρουπ των ομάδων που έφυγαν με σκυμμένο κεφάλι από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Σε ένα κατάμεστο Κλεάνθης Βικελίδης, κάτω από υψηλή θερμοκρασία, ο ΑΡΗΣ αντιμετώπιζε του δευτεραθλητές Αυστρίας για το πρώτο ματς των play-off του Europa League. Ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε ψυχωμένος στο πρώτο ημίχρονο με την Αούστρια Βιέννης να έχει τον έλεγχο και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει. Όμως η Ελληνική ομάδα ανέκτησε τον έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, βελτίωσε αισθητά την παρουσία της και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή του Κάρλος Ρουίς έπειτα από κεφαλιά του Κόκε πήρε μια πολύτιμη νίκη που την έφερε ένα βήμα πιο κοντά στους ομίλους του Europa League.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων σε εκείνο το ματς:
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (79′ Πρίττας), Ναφτί, Τσεσνάουσκις (60′ Μενδρινός), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (64′ Ρουίς)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Καρλ Ντάξμπαχερ): Λίντνερ, Βόρισεκ, Ντράγκοβιτς, Μαργκράιτερ, Σούτνερ, Κλάιν, Λίεντλ (71′ Λέοβατς), Χλίνκα, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λιντς (88′ Σουμάχερ), Γιουν (81′ Στάνκοβιτς)

Προτεινόμενα Άρθρα