Η πιο ηχηρή μεταγραφή του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέα εποχή, νέα σελίδα…. Ο καθένας μπορεί να το πει όπως θέλει. Η ουσία και αυτό που θα πρέπει να κρατήσουν όλοι στον ΑΡΗ όμως, είναι ότι η ομάδα επιστρέφει καθαρή.

Ενας ΑΡΗΣ απαλλαγμένος από τα χρέη ή αλλιώς τις αμαρτίες των τελευταίων χρόνων. Ενας ΑΡΗΣ που έπιασε πάτο την τελευταία διετία. Τώρα όμως πατάει ξανά στα πόδια του. Και το κάνει χωρίς την… θηλιά του παρελθόντος να τον πνίγει. Κάτι που σε έναν μεγάλο βαθμό οφείλει στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει βρεθεί στο στόχαστρο όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στον ΑΡΗ. Ακόμη όμως και με τα λάθη που έχει κάνει, έχει υλοποιήσει όλα εκείνα για τα οποία έχει δεσμευτεί, κάτι που οφείλουμε να σεβαστούμε. Εναν ΑΡΗ που θα ανέβαινε εύκολα στην Φούτμπολ Λιγκ, την απόκτηση παικτών που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας -είναι ακόμα εν εξελίξει αυτό το σκέλος- και την απαλλαγή του συλλόγου από το αμαρτωλό παρελθόν του.

Μπορεί να περιμένουμε τον… κράχτη με τον επιθετικό, η σύσταση όμως της νέας ΠΑΕ είναι η πιο ηχηρή μεταγραφή που πραγματοποίησε μέχρι στιγμής ο Καρυπίδης. Και μάλιστα έχοντας να αντιμετωπίσει την αμφισβήτηση από… διάφορες Μαρούπες. Δε έχει και νόημα πλέον να ασχολείται ο οργανισμός του ΑΡΗ μαζί της. Η ομάδα προχωράει μπροστά και αυτή… πήγε σπίτι της. Αμα ήταν άραγε τόσο ικανή, γιατί ο κ. Κοντονής δεν την διατήρησε στην ΕΕΑ, όπως έκανε με τους κ.κ. Τριανταφυλλάκη, Αρκουδή και Μανταίο;

Βέβαια όλα τα παραπάνω ήταν μόνο η αρχή, αφού η πραγματική δουλειά τώρα αρχίζει για τον Θεόδωρο Καρυπίδη. Καλή η ενίσχυση της ομάδας, ακόμη καλύτερη η εγγραφή της ΠΑΕ στα μητρώα του ΓΕΜΗ. Για να έχουν όμως αντίκρισμα, θα πρέπει η συνέχεια να είναι ανάλογη και καλύτερ. Τώρα ο μεγαλομέτοχος του ΑΡΗ καλείται από την στιγμή που θα σχηματίσει την πρώτη αιρετή διοίκηση, να προχωρήσει σε εκείνες τις κινήσεις που θα εξασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία μίας επαγγελματικής ομάδας όπως ο ΑΡΗΣ. Οπως δηλαδή την στελέχωση των γραφείων, την επαναλειτουργία της μπουτίκ και όλα εκείνα που απαιτούνται σε μία ομάδα με το μέγεθος των «κίτρινων». Μπορεί άλλωστε η ομάδα να αγωνίζεται φέτος στην Φούτμπολ Λιγκ, αλλά πρέπει να προετοιμαστεί και εξωαγωνιστικά για την επάνοδο της στην Σούπερ Λιγκ.

Η… πάσα πάντως στον κόσμο έγινε από τον Καρυπίδη. Εδωσε στους φιλάθλους της ομάδας όραμα και αισιοδοξία ότι κάτι καλύτερο ξημερώνει για την ΠΑΕ. Μία αισιοδοξία η οποία ελπίζουν στην Αλκμήνης να μεταφραστεί και σε… διαρκείας. Ο κόσμος βλέπει ότι αρχίζουν να γίνονται ωραία πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Και αυτό είναι που περιμένει ο κάθε φίλαθλος για να πάρει διαρκείας. Καλός ο μεγαλομέτοχος, όπως όλοι όμως έτσι και αυτός έχει το δικό του ταβάνι. Το είχε πει άλλωστε και ο ίδιος στην τελευταία Γενική Συνέλευση, ξεκαθαρίζοντας μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες του. Και εδώ είναι που έρχεται ο κόσμος και έχει τη δυνατότητα να στηρίξει οικονομικά την νέα προσπάθεια που γίνεται. Οχι με το «πρέπει», αλλά το «θέλω» και το «μπορώ» του καθενός.

Y.Γ. Ενα «μπράβο» θα πρέπει να πούμε όλοι και στην πενταμελή επιτροπή, η οποία έφερε εις πέρας την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε πριν δυο μήνες. Με αντίπαλο τον χρόνο… και όχι μόνο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X