Ο χαρακτήρας του Δημήτρη Πρίφτη

από AllAboutARIS

Όλοι γύρω από τον ΑΡΗ έχουμε αντιληφθεί ότι ο Δημήτρης Πρίφτης έχει τους πολέμιους του.

Έχουν πει για αυτόν κάποιοι ότι “δεν κάνει για μεγάλα πράγματα” και ότι είναι “άνευρος”. Απέδειξε όμως σήμερα ότι εκτός από σωστός επαγγελματίας και καλός προπονητής, ότι είναι και μάγκας άνθρωπος καθώς απέρριψε πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να αναλάβει τον πάγκο του Παναθηναϊκού. 

Μια πρόταση που αν αποδεχόταν θα του επέτρεπε να διαχειριστεί ομάδα με υψηλότερους στόχους και μεγαλύτερο μπάτζετ, κερδίζοντας και ο ίδιος περισσότερα χρήματα. Άλλωστε για τον ίδιο ο Παναθηναϊκός δεν είναι ξένη ομάδα καθώς έχει υπάρξει βοηθός προπονητή του Φραγκίσκου Αλβέρτη όταν αυτός ήταν προπονητής των πρασίνων το 2013/2014.

Εδώ λοιπόν φαίνεται ο χαρακτήρας του Δημήτρη Πρίφτη που παραμένει ”πιστός” στον ΑΡΗ δεν τον παράτησε μεσούσης της σεζόν. Σε ακριβώς ανάλογη περίπτωση, ο Βαγγέλης Αγγέλου τον Δεκέμβριο του 2013, μία μέρα μετά την νίκη πρόκριση επί του Πανιωνίου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, άφησε τον ΑΡΗ για χάρη της Εφές Αναντολού των εκατομμυρίων. Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι τότε οι καταστάσεις στον ΑΡΗ ήταν πολύ πιο δύσκολες. Έστω και έτσι όμως ο Πρίφτης έδειξε με την στάση του ότι για αυτόν το μέλλον βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και ότι σέβεται την υπογραφή του και τον σύλλογο.

Προτεινόμενα Άρθρα