Οι δύο δρόμοι του Νίκου Λάσκαρη

από AllAboutARIS

Το πρώτο σχόλιο μου μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα ήθελα να αφορά καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι, τι έγινε την περασμένη χρονιά με την δική μου ματιά, που ήταν ίσως πιο… καθαρή λόγω της απόστασης μου από την Θεσσαλονίκη.

Όμως δυστυχώς η επικαιρότητα επιτάσσει να ασχοληθώ με κάτι άλλο, ένα κομμάτι του ρεπορτάζ με το οποίο ήλπιζα να μην το ξαναβρώ μπροστά μου. Και η έλευση του Νίκου Λάσκαρη μου έδωσε το δικαίωμα να ονειρεύομαι κάτι τέτοιο. Όμως κάτι στον δρόμο άλλαξε και πλέον άπαντες είναι αναγκασμένοι να μιλάνε για πληρωμές, προσφυγές και άλλα τέτοια, τα οποία σου φέρνουν αρνητικά διάθεση μόνο και στο άκουσμα τους.

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με την αντιπαράθεση του Νίκου Λάσκαρη με τον Λετονό επιχειρηματία, μιας και αρμόδια είναι η ελληνική δικαιοσύνη η οποία και θα πράξει τα δέοντα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Το δεδομένο είναι ότι λόγω αυτής της υπόθεσης ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας, το οποίο έχει μεταφερθεί και στην ομάδα με τις γνωστές συνέπειες.

 Για μένα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει δύο επιλογές, δύο δρόμους να ακολουθήσει και η απόφαση του θα σημαίνει πολλά για το μέλλον του στην ομάδα, για τον κόσμο, για την επόμενη μέρα της εταιρείας.

 Ο πρώτος δρόμος είναι αυτός που του δείχνει από χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Ένας άνθρωπος ο οποίος δυστυχώς τέθηκε στο περιθώριο από διάφορους κοντά στον Νίκο Λάσκαρη, όμως τώρα πρέπει να βγει μπροστά. Και το κάνει με την χθεσινή του δήλωση. Ποιος είναι αυτός ο δρόμος που δείχνει ο Αρβανίτης στον Λάσκαρη; Μα φυσικά αυτός της συσπείρωσης.

Ο Νίκος Λάσκαρης αυτή την στιγμή έχει την επιλογή να έρθει κοντά στην οικογένεια του ΑΡΗ, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να ζητήσει την βοήθεια που θα τους δώσουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και την έχουν στηρίξει πολλές φορές στο παρελθόν. Βοήθεια είτε οικονομική από την στιγμή που ο ίδιος ο ιδιοκτήτης αδυνατεί να καλύψει τις τρέχουσες υποχρεώσεις, συμβουλευτική όσον αφορά τα θέματα των προσφυγών και του αγωνιστικού. Ο Νίκος Λάσκαρης παλεύει να βρει λύση αλλά ο χρόνος τελειώνει. Το να ζητήσει βοήθεια από την οικογένεια του ΑΡΗ, δεν ακυρώνει την προσφορά του στην ομάδα, ούτε τον θέτει στο περιθώριο. Το αντίθετο μάλιστα, τον ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο στο μυαλό και την καρδιά του Αρειανού. Που βλέπει επιτέλους όλους ενωμένους σε έναν κοινό στόχο. Αυτός ο δρόμος θα βοηθήσει τον Νίκο Λάσκαρη να βρει λύσεις στο σημερινό αδιέξοδο, όμως για να μπορέσει να προχωρήσει σε αυτό το… μονοπάτι υπάρχει μία προυπόθεση βασική για μένα. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΗ. Να πει την δική του πλευρά της ιστορίας, όσον αφορά τον ΑΡΗ και τίποτα παραπάνω. Να βγει και να πει τι γίνεται, για να ενημερώσει αρχικά τον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που θέλουν να τον βοηθήσουν. Να διώξει μια και καλή αυτό το… σύννεφο που υπάρχει από πάνω του και πλήττει την αξιοπιστία του, το όνομα του και κατά συνέπεια και τον ΑΡΗ.

 
Υπάρχει και ένας δεύτερος δρόμος. Αυτός που θα επιλέξει να διαβεί μόνος του. Με τους συνεργάτες του οι οποίοι τον έχουν εκθέσει αρκετές φορές. Να προσπαθήσει να βρει την λύση μόνος του, κόντρα στον χρόνο ο οποίος δεν είναι υπέρ του, και υπέρ του ΑΡΗ. Αυτή την επιλογή ο Νίκος Λάσκαρης μπορεί να την διαγράψει με μία απλή κίνηση. Να βγει και να μιλήσει, ζητώντας την στήριξη όλων. Και θα την έχει.

Επικοινωνιακά ο Νίκος Λάσκαρης χάνει καθημερινά έδαφος. Κανονικά για μένα η δήλωση Αρβανίτη να είχε γίνει από τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Και τότε θα έβλεπε την στήριξη που θα είχε, πως θα άλλαξε το κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή και καλλιεργείτε από κέντρα τα οποία μέχρι πριν λίγο καιρό συνεργάτες του, τα θεωρούσαν φιλικά προς την διοίκηση. Αλλά έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους.

 
Μακάρι ο Νίκος Λάσκαρης σήμερα να πληρώσει τις οφειλές όμως το θέμα δεν είναι μόνο να πληρώσει τα φετινά αλλά να μπορέσει να υποστηρίξει και την επόμενη χρονιά. Γι’ αυτό χρειάζεται την στήριξη όλων.

 
Υ.Γ.1: Ορισμένοι βιάζονται να διώξουν τον Πρίφτη, αλλά αυτός ήταν που κράτησε την ομάδα ενωμένη ως το τέλος. Αυτός πέταξε στον πάγκο παίκτες που νοιάζονταν για την… πάρτη τους και για το που θα πάνε το βράδυ να πιούνε τα ποτάκια τους. Και πίστεψε σε αυτούς που τα έδωσαν όλα.

Υ.Γ.2: Και μέσα σε όλα υπήρχαν και κάποιοι που είπαν σε παίκτη της ομάδας ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη χρονιά. Την ώρα που ήταν απλήρωτος. Και όταν κατάλαβαν το λάθος τους προσπάθησαν να το μαζέψουν. Ελπίζω να μην είναι αργά.

Υ.Γ.3: Επιτέλους ο καθένας ας… φιλτράρει αυτά που ακούει και διαβάζει. Η αλήθεια πρέπει να είναι το ζητούμενο.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X