Καισαριανή: Μαφιόζικη επίθεση σε ανήλικους μαθητές (vid)

από AllAboutARIS

Ξαφνικά, όπως λένε, 15 και πλέον νεαροί με ρόπαλα στα χέρια και κουκούλες στα πρόσωπα τον περικύκλωσαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μίσος, μέχρι να πέσει στο έδαφος αιμόφυρτος!

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο για ράμματα στο κεφάλι, με τους δράστες μετά την επίθεση να τρέχουν και να απομακρύνονται.

Όλα έγιναν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν ο 15χρονος μαθητής έφτασε στο πάρκο με την παρέα του. Λίγο πριν τις 22:00, σε μια γωνία, οι κουκουλοφόροι, που εμφανίστηκαν ξαφνικά, τον περικύκλωσαν, μαζί με δύο ακόμα φίλους, που ήταν μαζί του. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Οι δράστες ρίχνουν τυφλά χτυπήματα με τα ρόπαλα που κρατούν και ορισμένα βρίσκουν τον άτυχο μαθητή στο κεφάλι. Όπως λένε οι φίλοι του, τα πράγματα ίσως να ήταν πολύ χειρότερα αν κοντά στο σημείο της επίθεσης δεν βρίσκονταν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Εκείνα τα δευτερόλεπτα και ενώ οι τρεις φίλοι δέχονται χτυπήματα, ορισμένοι από την συμμορία αρπάζουν το σακίδιο, που είχε μαζί του ένα από τα παιδιά.

Αν και οι ταυτότητες των δραστών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, τα παιδιά της περιοχής θεωρούν δεδομένο ότι προέρχονται από την περιοχή του Ζωγράφου, καθώς όπως λένε το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται σε εξέλιξη μια άτυπη βεντέτα ανάμεσα στις δύο περιοχές.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για τους δράστες και ορισμένους από τους μαθητές της περιοχής φοβισμένους και ανασφαλείς. Ο 15χρονος, που δέχτηκε τα περισσότερα χτυπήματα, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Προτεινόμενα Άρθρα