Μάρτυρας υπεράσπισης του καταδικασθέντα συνδεσμίτη του ΠΑΟΚ, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης!

από AllAboutARIS

Νωρίτερα σας μεταφέραμε την είδηση για την καταδίκη του συνδεσμίτη οπαδού του ΠΑΟΚ (διαβάστε εδώ).

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος συνελήφθη μετά την έρευνα που έγινε σε σύνδεσμο της ομάδας, καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος για παράνομη οπλοκατοχή και για κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες και επιπλέον για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Είναι όμως άξιο αναφοράς το γεγονός της ότι ο Δήμαρχος της περιοχής παρουσιάστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι ο κατηγορούμενος έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε εθελοντικές δραστηριότητες του δήμου κι ότι ο σύνδεσμος, όλα τα χρόνια που είναι δήμαρχος δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές για οποιοδήποτε περιστατικό.

Αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος φυσικά πλέον το τι συμβαίνει. Γιατί το θέμα όταν προκύπτει μία τέτοια υπόθεση δεν είναι αν ο κάθε σύνδεσμος απασχόλησε τις αρχές, αλλά αν οι αρχές έκαναν σωστά την δουλειά τους. Όπως προκύπτει από την καταδίκη μάλλον όχι…

Όταν μάλιστα η καταδίκη αναφέρει και λειτουργία χωρίς άδεια- πέρα από τα υπόλοιπα-τι παράδειγμα δίνει ο Δήμαρχος που προφανώς ζητάει να λειτουργούν νόμιμα όλα τα μαγαζιά της περιοχής του; Στην κρίση του κόσμου άπαντες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα