Μιλάνο: Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας – Σύλληψη οργανωμένων οπαδών για σχέσεις με τη Μαφία

από AllAboutARIS

Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας στο Μιλάνο σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη πολλών οργανωμένων οπαδών και των επικεφαλής τους με βαρύτατες κατηγορίες απέναντί τους, όπως σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και για άμεση σχέση τους με την ιταλική Μαφία.

Οι έρευνες ήταν στοχευμένες καθώς οι έρευνες αυτές έγιναν σε συγκεκριμένα σημεία με σκοπό να βρεθούν συγκεκριμένα άτομα. Τα άτομα αυτά είναι οργανωμένοι οπαδών των δυο μεγάλων ομάδων της πόλης, της Ίντερ και της Μίλαν.

Μάλιστα, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν και τα ονόματα των οπαδών που έχουν συλληφθεί. Ένας από αυτούς ήταν ο Μάρκο Φερντίκο, ο οποίος είχε στενή σχέση με τον Αντόνιο Μπελόκο ο οποίος δολοφονήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου από τον Αντόνιο Μπερέτα επικεφαλής των «ultras».Άλλο άτομο το οποίο κρατείται από τις ιταλικές Αρχές είναι ο Λούκα Λούτσι επικεφαλής των ultras της Μιλάν ο οποίος έχει ήδη καταδίκες για ναρκωτικά. Συνολικά έχουν γίνει 16 συλλήψεις ενώ τρεις οπαδοί έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Προτεινόμενα Άρθρα