ΟΦΗ: Από τερματοφύλακας πήρε… μεταγραφή στο βόλεϊ!

από AllAboutARIS

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Δημήτρης Γιαννόπουλος, με συμμετοχές σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία με τους Κρητικούς, άφησε το ποδόσφαιρο και το γύρισε στο βόλεϊ, υπογράφοντας μάλιστα επαγγελματικό συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Ένας πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο οποίος μάλιστα είχε αγωνιστεί στο σύλλογο σε Εθνικές κατηγορίες, σε Β’ και Γ’ Εθνική, κέρδισε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία.

Η περίπτωση του 25χρονου (2/12/1996) ακραίου (1μ92) Δημήτρη Γιαννόπουλου, είναι ξεχωριστή.

Μετά τον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ, συνεχίζει στην ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, καθώς ανάμεσα σε δυο αγάπες (ποδόσφαιρο και βόλει), τελικά τον κέρδισε η πετοσφαίριση, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Μετά την θητεία του στην ομάδα της ΓΕΗ, ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, κέρδισε την εκτίμηση του προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα, ενώ αγωνίστηκε και στο τελευταίο τουρνουά του ΟΦΗ, με Παναθηναϊκό, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα, έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Ο Ηρακλειώτης Δημήτρης Γιαννόπουλος, είναι μαζί με τον επίσης Ηρακλειώτη 33χρονο Μιχάλη Τεφτσή (λίμπερο) και τον 19χρονο Χανιώτη κεντρικό Αλέξανδρο Τζουγκαράκη, η….κρητική τριάδα της φετινής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, η οποία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ετοιμάζεται να μπει στην μάχη του πρωταθλήματος της Volley League.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X