Όλη η Θεσσαλονίκη στην παρουσίαση του βιβλίου “Μίλα με τον λογιστή σου” του Στάθη Ι. Ρούσσου

από AllAboutARIS

Στην κατάμεστη αίθουσα του Porto Palace παρουσιάστηκε το πρώτο συγγραφικό πόνημα του Στάθη Ι. Ρούσσου με τίτλο “Μίλα με τον λογιστή σου”.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιάννης Δασκάλου, ο οποίος μίλησε για τη στενή φιλία που τον συνδέει με τον κ. Ρούσσο, αλλά και για την αντίδραση του όταν του ανακοίνωσε πως θα γράψει βιβλίο. “Ήμουν σίγουρος πως θα το καταφέρει, καθώς πετυχαίνει ό,τι βάλει στο μυαλό του”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το βιβλίο, αλλά και για τον συγγραφέα μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου: “Στάθη, είσαι ένας «κρυστάλλινος» άνθρωπος που πορεύεται στη ζωή βασιζόμενος στις αρετές της αλήθειας και του σεβασμού. Σε ευχαριστώ που με τιμάς με τη φιλία σου, καλοτάξιδο το βιβλίο σου”.

Τις δικές της ευχές για να φτάσει το βιβλίο σε όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες έδωσε με τη σειρά της και η αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρύσα Γρανούζη, τονίζοντας πως το βιβλίο θα είναι ένας χρήσιμος οδηγός σε όλους τους νέους επιχειρηματίες.

Η πρώτη υπάλληλος του λογιστικού γραφείου «Σ.Ι. ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.» μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια για τον δικό της μέντορα που συνεχίζει να εμπνέει όλη την ομάδα καθημερινά.

Για τη διαδικασία έκδοσης του βιβλίου μίλησε η δημιουργική ομάδα που ασχολήθηκε με αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο συγγραφέας Γιάννης Μυλόπουλος ανέφερε πως: “Βλέπουμε ότι κυκλοφορούν αρκετά βιβλία αυτοβελτίωσης και αρκετά business books με το how to do this, τα 10 πράγματα για να γίνεις ικανός ηγέτης και άλλα τέτοια. Η διαφορά του βιβλίου του κυρίου Ρούσσου είναι ότι είναι μια κατηγορία από μόνο του και όταν με το καλό θα βγει στα ράφια των βιβλιοπωλείων, πραγματικά θεωρώ ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στα καταστήματα θα έχουν ένα πρόβλημα στο που να το εντάξουν, καθώς είναι μια κατηγορία από μόνο του, όπως και ο Στάθης Ρούσσος τον οποίο χαίρομαι πολύ που γνώρισα πέρυσι τέτοιες μέρες, όταν μου εκμυστηρεύτηκε την ιδέα που είχε”.

Τη σπουδαιότητα του να αγαπάς αυτό που κάνεις και να μην τα παρατάς ποτέ τόνισε από την πλευρά της και η δημοσιογράφος Μαριάννα Τανάγια ευχαριστώντας τον κ. Ρούσσο για την εμπιστοσύνη που της έδειξε.

Highlight της βραδιάς ήταν ο λόγος του θρύλου Νίκου Γκάλη, ο οποίος ευχήθηκε στον καλό του φίλο ό,τι καλύτερο για το νέο του εγχείρημα, αλλά και ο ιδιαίτερα φορτισμένος λόγος του Στάθη Ι. Ρούσσου, κατά τον οποίο ευχαρίστησε όλους όσους εμπιστεύονται εκείνον και την εταιρεία του όλα αυτά τα χρόνια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Α Θεσσαλονίκης   Άννα Ευθυμίου και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καράογλου,  ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Ζεϊμπέκης, Κωνσταντίνος Ιακώβου και Εφραίμ Κυριζίδης, ο Αντιπεριφεριαρχης Πάρις Μπίλιας και ο Μιχάλης Γεράνης Πρόεδρος Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X