Άγγλος ρεπόρτερ στέλνει Ράις στη Λίβερπουλ και διώχνει Φαμπίνιο! (pic)

από AllAboutARIS

Το ρεπορτάζ της Λίβερπουλ έρχεται να σηκώσει μεγάλη κουβέντα. Μιας και ο ρεπόρτερ των «κόκκινων», Νιλ Τζόουνς, κάνει λόγο για μια προσθαφαίρεση στο ρόστερ. Και αυτή έχει να κάνει με τη θέση του «εξαριού» στον χώρο του κέντρου. Δηλαδή, αυτή του ανασταλτικού μέσου.

Εκεί βρίσκεται ως βασικός ο Φαμπίνιο τα τελευταία χρόνια. Ο Βραζιλιάνος χαφ έχει προσφέρει πάρα πολλά μέχρι στιγμής στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Είναι σταθερή αξία στον άξονα, μιας και μπορεί να καταφέρει δυο σημαντικά πράγματα. Τόσο να ανακόψει τις προσπάθειες των αντιπάλων του στο κέντρο, όσο και να κάνει παιχνίδι.

Το συμβόλαιο του Φαμπίνιο λήγει το 2026, με τον 29χρονο να έχει αξία 55 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως, δεν αποκλείεται να τον δούμε να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ και τη θέση του να παίρνει ο Ντέκλαν Ράις!

Ο Ράις εδώ και αρκετό καιρό είναι εμπλεκόμενος σε μεταγραφικά σενάρια, αλλά ακόμα είναι παίκτης της Γουέστ Χαμ. Από το 2017 μάλιστα παίζει ποδόσφαιρο με τη φανέλα της λονδρέζικης ομάδας. Έχοντας δέσμευση ως το 2024, με την αξία του να ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Άγγλος ρεπόρτερ βάζει στο κόλπο και τη Λίβερπουλ αναφορικά με τον Ράις. Συνεπώς, αφού πρόκειται για δυο ενδεκαδάτους αμυντικούς μέσους, δύσκολο να παίζουν αμφότεροι… Άρα ο κλήρος μπορεί να πέσει στον Φαμπίνιο!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X