Άγρια επίθεση σε οπαδό του Πανιωνίου – Εχασε τη σπλήνα του

Άγρια επίθεση δέχθηκε φίλος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη! Η ιστοσελίδα ”panionianea.gr” επικαλείται μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες 15 οπαδοί άλλης ομάδας τον χτυπούσαν με τα χέρια τους και ό,τι αντικείμενα είχαν διαθέσιμα. Ο φίλαθλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και θα παραμείνει κάποιες ημέρες, μιας και είχε αρκετούς τραυματισμούς, με σοβαρότερο το να χάσει τη σπλήνα του! Ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνος για την υγεία του.

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

«Πρώτα το Μπάσκετ»: «Στις εκλογές της ΕΟΚ να εκφραστεί η ελεύθερη βούληση των σωματείων»
Προηγούμενο άρθρο «Πρώτα το Μπάσκετ»: «Στις εκλογές της ΕΟΚ να εκφραστεί η ελεύθερη βούληση των σωματείων»
Επόμενο άρθρο Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την παρουσία Μητσοτάκη στην Πεντέλη
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την παρουσία Μητσοτάκη στην Πεντέλη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News