Άλισον Μπέκερ: «Όχι» στη Σαουδική Αραβία

από AllAboutARIS

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι η Λίβερπουλ τα έχει βρει με τον Μαμαρντασβίλι για τα δοκάρια της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Τελευταίο δημοσίευμα ωστόσο θέλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνει σφήνα για τον Γεωργιανό κίπερ. Πάντως, οι Reds δεν έχουν να ανησυχούν για τον άσο τους καθώς ο Αλισον Μπέκερ δηλώνει πιστός στην ομάδα,παρά το δέλεαρ των εκατομμυρίων από τη Σαουδική Αραβία.

«Θέλω να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να το ολοκληρώσω ή να κάνω νέο», είπε ο Άλισον, του οποίου η συμφωνία λήγει το 2026, με τη Λίβερπουλ να έχει τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο. Γιατί να μείνω; Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να μιλάω για μισθούς. Ήταν απλώς ενδιαφέρον, αλλά σε ελκύει το να ακούς τα νούμερα που παίρνουν οι άλλοι παίκτες στη Σαουδική Αραβία. Αυτό είναι φυσιολογικό.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω. Όταν ήρθε το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, δεν μπορούσα να κλείσω την πόρτα. Αλλά η απόφασή μου ήταν πάντα να μείνω και να επικεντρωθώ στα πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Ξεκινάμε φρέσκοι με νέα ενέργεια και ανυπομονούμε για το τι θα φέρει αυτή η σεζόν για εμάς.

Αν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να διαπραγματευτεί την πώλησή μου, τότε αυτό είναι μια διαφορετική συζήτηση. Αυτή τη στιγμή, είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου εδώ και στη ζωή μου στο Λίβερπουλ».

Προτεινόμενα Άρθρα