Άμραμπατ: “Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω στην Ολλανδία”

από AllAboutARIS

Ο Νορντίν Άμραμπατ μένει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται. Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στην Ολλανδία, μιας και οι υποχρεώσεις του με την Ένωση ολοκληρώθηκαν και σε δηλώσεις του στο ESPN αναφέρθηκε στο μέλλον του και το ενδεχόμενο να συνεχίσει να φορά τα κιτρινόμαυρα για τέταρτη σερί σεζόν.

Ο Άμραμπατ τόνισε ότι η Ένωση θέλει να τον κρατήσει για έναν ακόμα χρόνο, όμως θεωρεί ότι είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψει στην Ολλανδία. Βέβαια ο Άμραμπατ είχε κάνει αντίστοιχες δηλώσεις την ίδια περίοδο πέρυσι, αλλά τελικά παρέμεινε στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νορντίν Άμραμπατ στο ESPN: “Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω στην Ολλανδία. Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία. Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου.Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω.

Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις.

Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό”.

Προτεινόμενα Άρθρα