Άντι Μάρεϊ: «Δεν θα κλωτσήσω τον Νόβακ ενώ αυτός είναι κάτω»

από AllAboutARIS

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν είναι προσωπική απόφαση κάποιου το να εμβολιαστεί ή όχι τη γνώμη του στο θέμα και το αν η ΑΤΡ και τα άλλα τενιστικά όργανα πρέπει να επέμβουν με μία οδηγία περί εμβολιασμού, ο Βρετανός τενίστας είπε: «Κοίτα, αισθάνομαι ότι θα ενθάρρυνα τον κόσμο να εμβολιαστεί, αλλά ναι επίσης νιώθω ότι οι άνθρωποι θα έπρεπε να είναι ελεύθεροι να πάρουν τη δική τους απόφαση μόνοι τους.
Αλλά στην Αυστραλία, μία χώρα που ξέρεις ότι πρέπει να είσαι εμβολιασμένος για να εισέλθεις και να αγωνιστείς προφανώς και οι περισσότεροι τενίστες έχουν επιλέξει να εμβολιαστούν.
Πάνω κάτω όλοι από τους 100 τοπ τενίστες -δεν ξέρει τι συμβαίνει με το ταμπλό των γυναικών, αλλά νομίζω ότι ισχύει σε ποσοστό 98% ή κάτι τέτοιο- έχουν εμβολιαστεί, το οποίο είναι θετικό.
Τελικά, οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τις επιλογές τους. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές συνέπειες για τις επιλογές που κάνουμε. Η άποψη μου, αυτό που έχω δει, αυτό που έχω διαβάσει και έχω δει στα στοιχεία ειδικά πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο και που μου είπε η κυρία που μου έκανε το τρίτο εμβόλιο, στο νοσοκομείο στο Κεντρικό Λονδίνο είναι ότι οι άνθρωποι που νοσηλεύονται με αναπνευστική βοήθεια και στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι οι ανεμβολίαστοι.
Επομένως για εμένα έχει νόημα οι άνθρωποι να το κάνουν. Ναι οι περισσότεροι νέοι, υγιείς άνθρωποι κατά πάσα πιθανότητα θα το περάσουν και θα είναι ok, αλλά πρέπει να παίξουμε το ρόλο μας σε όλο αυτό νομίζω.

Η κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν θα κάτσω εδώ και να αρχίσω να κλωτσήσω τον Νόβακ ενώ αυτός είναι κάτω. Το είπα τις προάλλες δεν είναι καλή κατάσταση για κανέναν.
Είναι ατυχές ότι τέλειωσε με αυτόν τον τρόπο αυτή η κατάσταση και ποιος ξέρει; Δεν γνωρίζω ποια είναι η διαδικασία από δω και πέρα. Δεν γνωρίζω ποια διαδρομή θα ακολουθήσει, αν μπορεί να κάνει έφεση, πόσο θα πάρει για να εκδικαστεί και αν μπορεί να συνεχίσει να προπονείται ενώ η διαδικασία θα βρίσκεται σε εξέλιξη ή αν μπορεί να λάβει μέρος στη διοργάνωση. Δεν έχω ιδέα ποια είναι η διαδικασία.
Απλώς θα ήθελα προφανώς να ξεκαθαρίσει. Νομίζω ότι θα ήταν καλό για όλους αν αυτή ήταν η υπόθεση. Φαίνεται ότι τράβηξε αρκετά έως τώρα και δεν είναι ωραίο για το τένις, δεν είναι ωραίο για το Αυστραλιανό Όπεν και δεν είναι ωραίο για τον Νόβακ. Προφανώς πολλοί άνθρωποι κριτικάρουν την κυβέρνηση εδώ. Δεν είναι καλό».

Προτεινόμενα Άρθρα