Ένα τελικός ντροπής στο ΟΑΚΑ, με νικητές τους κάφρους!

από AllAboutARIS

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε για μια ακόμα φορά ρεζίλι και το ΟΑΚΑ μετετράπη σε εμπόλεμη ζώνη, με ανελέητο ξύλο μεταξύ των οπαδών, ντου «φουσκωτών» στα αποδυτήρια, δακρυγόνα, διακοπές και πολλά ακόμα…

Δυστυχώς οι οπαδοί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού φρόντισαν να γραφτεί ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του εγχώριου αθλητισμού, με τις εικόνες… πολέμου από το Ολυμπιακό Στάδιο να κάνουν τον γύρο του κόσμου και το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται για μια ακόμα φορά διεθνώς ρεζίλι.

Όλα άρχισαν μια ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης, όταν ξέσπασαν σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν και την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο να γίνεται αποπνικτική. για όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα δακρυγόνα που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλλουν την τάξη και τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί των δύο ομάδων δημιούργησαν ένα… σύννεφο καπνού, το οποίο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο μετά τη φωτιά που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τον Ματέου Λαόθ και τους βοηθούς του να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι να αρχίζει με 30 λεπτά καθυστέρηση.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε με την πέτρα που πετάχθηκε από την κερκίδα του ΠΑΟΚ και βρήκε τον Αιτορ Ο Λαόθ βλέποντας τον Ισπανό πεσμένο στο χορτάρι διέκοψε το ματς και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Τα πνεύματα, ωστόσο, δεν ηρέμησαν ούτε μετά την διακοπή, με το ξύλο μάλιστα να μεταφέρεται στα αποδυτήρια και τους «φουσκωτούς» συνοδούς του ΠΑΟΚ να επιτίθονται στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τα ΜΑΤ να επεμβαίνουν για να επιβάλλουν την τάξη.

Μετά από αρκετή ώρα διακοπή και… παρακάλια, ο Λαόθ αποφάσισε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχιστεί το παιχνίδι, το οποίο είχε ήδη στιγματιστεί, προειδοποιώντας ότι με το παραμικρό θα το διακόψει οριστικά.

Μια… απειλή πάντως που δεν έγινε πράξη, παρότι λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ξέσπασαν επεισόδια στην πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το ματς συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε μετά από και πλέον 3 ώρες, με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τον τίτλο σε έναν τελικό – ντροπή.

Η ουσία είναι ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και τα… γραφεία Τύπου που διαθέτει στα ΜΜΕ, προσπάθησαν να πλασάρουν τον χθεσινό τελικό ως γιορτή και ότι υπήρχαν οι ιδανικές συνθήκες για να γίνει αυτό. Στο τέλος όμως οι οπαδοί των δύο ομάδων και οι…φουσκωτοί του ΠΑΟΚ που έκοβαν βόλτες στα αποδυτήρια, απέδειξαν το αντίθετο

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X