Έπαιξε ως αλλαγή με την Αυστραλία ο Τζέγκο

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα έπαιξε ο άσος του ΑΡΗ, στη νίκη της χώρας του με 4-0 για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ.

Ο Τζέιμς Τζέγκο πέρασε στο ματς στο 81′, με το τελικό σκορ να έχει ήδη διαμορφωθεί από το 77′, στην άνετη επικράτηση της Αυστραλίας κόντρα στο Βιετνάμ. Ο έμπειρος χαφ έπαιξε λίγο και είχε δει νωρίτερα τους συμπαίκτες του να «καθαρίζουν» τους τρεις βαθμούς, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του ομίλου.

Οι ΜακΛάρεν (30′), Ρόγκιτς (45+2′), Γκούντγουιν (72′) και ΜακΓκρι (77′) ήταν οι σκόρερ της εύκολης νίκης των Καγκουρό. Επόμενη υποχρέωση του Τζέγκο και της Αυστραλίας είναι απέναντι στο Ομάν (1/2), με τον 30χρονο ως γνωστόν να αναμένεται στην Ελλάδα ύστερα από αυτό το παιχνίδι.

Επιστροφή μουσικής, άρση ωραρίου στην εστίαση: Τι αλλάζει στα γήπεδα
Προηγούμενο άρθρο Επιστροφή μουσικής, άρση ωραρίου στην εστίαση: Τι αλλάζει στα γήπεδα
Επόμενο άρθρο Super 3: “Χρήστο Ζωντανός – για πάντα Αρειανός”
Super 3: “Χρήστο Ζωντανός – για πάντα Αρειανός”

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News