Αναβολή στο Μακάμπι Χάιφα – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ λόγω των βομβαρδισμών στο Λίβανο

από AllAboutARIS

Τη ζωή τους έχουν χάσει εκατοντάδες πολίτες στον νότιο Λίβανο και αφορμή στέκονται οι επιθέσεις του Ισραήλ, με τον στρατό της χώρας να εξαπολύει βομβαρδισμούς σε ουκ ολίγους στόχους. Όπως είναι αναμενόμενο, τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή επηρέασαν και τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Ligat HaAl, η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακάμπι Χάιφα και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ πήρε αναβολή και θα διεξαχθεί την 1η του Οκτώβρη. Η εν λόγω αναμέτρηση ήταν σημαντική για τις δύο ομάδες, αφού αφορούσε τις κορυφαίες θέσεις τις λίγκας. Βεβαίως, η εν λόγω αναμέτρηση δεν είναι η μόνη που αναβάλλεται.

Ειδικότερα, με απόφαση της διοργανώτριας αρχής του ποδοσφαίρου της χώρας ήταν να αλλάξουν ημερομηνία όλοι οι αγώνες από τη Χάιφα και πάνω, όλα τα παιχνίδια του κυπέλλου που έχουν προγραμματιστεί για μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 24/9), καθώς και όλα τα ματς των χαμηλότερων κατηγοριών που αναμένονταν να διεξαχθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οι ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας, επίσης, εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας για όλους τους συλλόγους του βορρά..

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα