Αποθέωσε τον ρέφερι του Λίβερπουλ – Έβερτον ο Κλάτενμπεργκ (pic)

από AllAboutARIS

Εν μέσω των έντονων παραπόνων της Έβερτον για τη διαιτησία του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, ο Κλάτενμπεργκ  μέσω της στήλης του πήρε θέση για όλα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και χαρακτήρισε άψογες τις διαιτητικές αποφάσεις του Άτγουελ.

«Δυστυχώς, ο Άντονι Γκόρντον της Έβερτον κινδυνεύει να αποκτήσει τη φήμη ότι προσπαθεί να εξαπατήσει τους διαιτητές και αυτό δεν θα τον βοηθήσει στην καριέρα του», ανέφερε ο αρχιδιαιτητής και πρόσθεσε: «Προσπάθησε να ξεγελάσει τον Στιούαρτ Άτγουελ λέγοντας ότι ο Νάμπι Κεϊτά του είχε κάνει φάουλ μέσα στο κουτί ενώ δεν το έκανε. Ήταν μια προφανής βουτιά και, με το VAR, οι παίκτες πρέπει να ξέρουν ότι δεν μπορούν πλέον να ξεφύγουν από τις γελοιότητες στα πέναλτι. Κάποιος πρέπει να το υπενθυμίσει στον νεαρό αυτό».

«Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκόρντον έπεσε ξανά όταν ο Τζόελ Μάτιπ τον μάρκαρε. Η Έβερτον φώναξε για πέναλτι, αλλά ο Άτγουελ έκανε και αυτό σωστά», ανέφερε αρχικά ο Άγγλος πρώην ρέφερι Μαρκ Κλάτενμπεργκ και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τον Ριτσάρλισον και τον Μανέ. Ο Άτγουελ δεν σφύριξε με τον Ριτσάρλισον πεσμένο επί 30 δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο, οι παίκτες της Έβερτον εκνευρίστηκαν με αποτέλεσμα ο Ντουκουρέ να κάνει επίτηδες φάουλ για να σταματήσει το παιχνίδι και εν συνεχεία να ακολουθήσει αψιμαχία μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

«Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της αψιμαχίας που ο Σάντιο Μανέ πιάστηκε στην κάμερα να σπρώχνει τον Άλαν στο πρόσωπο. Ο εξτρέμ της Λίβερπουλ στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο του Μέισον Χόλγκεϊτ, ο οποίος έτρεξε στο Άτγουελ για να διαμαρτυρηθεί. «Ήταν εξευτελιστικές πράξεις και άξιζε την κίτρινη κάρτα που έλαβε επειδή ήταν ο επιθετικός. Συνολικά, ο Ατγουελ μπορεί να είναι περήφανος για το πώς χειρίστηκε ένα παιχνίδι με τόση ένταση Δεν εμπόδισε το θέαμα και έκανε τη δουλειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλάτενμπεργκ.

Προτεινόμενα Άρθρα