Αρσεναλ και Τσέλσι μπαίνουν «σφήνα» για την απόκτηση του Ράμος

από AllAboutARIS

Από τη στιγμή που ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του σε κάποια ομάδα, εξακολουθεί και παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.

Μπορεί η Παρί να μοιάζει το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του, ωστόσο όπως φαίνεται η μεταγραφή του Ισπανού στους Παριζιάνους καθυστερεί. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα του Νασέρ Ελ Κελαϊφί προσφέρει μονοετές συμβόλαιο στον Ράμος, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Ρεάλ στην προσπάθεια της να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ωστόσο, επιθυμία του 35χρονου κεντρικού αμυντικού είναι να υπογράψει σε μια ομάδα, η οποία να είναι σε θέση να του προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο. Η Παρί δεν φαίνεται πως αλλάζει πολιτική στους όρους της κι αυτό έκανε την Άρσεναλ αλλά και την Τσέλσι να καραδοκούν για την απόκτηση του Ράμος.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Goal», οι δύο ομάδες της Premier League, παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση και περιμένουν με μεγάλη αγωνία να δουν αν τελικά ο Ράμος αρνηθεί το συμβόλαιο της Παρί. Αν κι εφόσον αρνηθεί, τότε δεν αποκλείεται οι «κανονιέρηδες» και οι «μπλε» του Λονδίνου να «μονομαχήσουν» για την υπογραφή του Σέρχιο Ράμος.

Προτεινόμενα Άρθρα