Ασταμάτητη η Εθνική πόλο Εφήβων, κέρδισε άνετα και την Αυστραλία

από AllAboutARIS

Με «σπασμένα τα φρένα» συνεχίζει η Εθνική πόλο εφήβων την πορεία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Αυτή τη φορά σειρά πήρε η Αυστραλία, την οποία η Ελλάδα κέρδισε με μεγάλη ευκολία 19-8.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα δεν άφησε πραγματικά κανένα περιθώριο από την αρχή του παιχνιδιού πηγαίνοντας στο ημίχρονο προηγούμενη με 10-4.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη χωρίς να κατεβάζει ταχύτητα με αποτέλεσμα το σκορ να πάρει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Αναστάσης Μυρίλος με έξι τέρματα.

Με αυτή τη νίκη οι Έλληνες διεθνείς «αγκάλιασαν» την πρωτιά στον όμιλο, αφού πλέον απομένει μόνο το παιχνίδι με την Τουρκία αύριο Δευτέρα 15/08. Θυμίζουμε ότι η πρωτιά στον όμιλο χαρίζει απ’ ευθείας πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης αλλά και μία παραπάνω μέρα ξεκούρασης.

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 19-8

Οκτάλεπτα: 6-2, 4-2, 5-1, 4-3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαΐδης 1, Σάλεχ 2, Αλμύρας 3, Καστρινάκης, Μπιτσάκος Χρ., Μπιτσάκος Ανδ. 4, Μυρίλος 6, Μαθιόπουλος, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων 2, Παρτσόγλου.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Τζον Φοξ): Ντιούερ, Μίλερ 1, Μπρους, Μακίλ 1, Τάκερ, Νταρτ, Βαλεντάιν 1, Μακένζι 2, Φόντορ 1, Μακόλσμιντ 1, Μπούρντακ 1, Ραθμπόουν, Πάρσελ.

Διαιτητές: Ντουράσκοβιτς (Μαυροβούνιο), Μίλκοβιτς (Σερβία)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X