Βαθμολογία FIFA: Η Αργεντινή προσπέρασε τη Γαλλία – Άλμα επτά θέσεων για Ελλάδα

από AllAboutARIS

Η FIFA ενημέρωσε την βαθμολογία των 211 χωρών μετά τα παιχνίδια του Nations League. Έτσι, είχαμε ανακατάταξεις στην πρώτη δεκάδα και όχι μόνο. Πιο σημαντική ήταν η άνοδος της Αργεντινής στην 3η θέση.

Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι έριξε από την πρώτη τριάδα την εθνική Γαλλίας, η οποία ήταν αγνώριστη προς το χειρότερο στις πρόσφατες διεθνείς υποχρεώσεις της. Ειδικότερα, συγκέντρωσε μόλις 2 βαθμούς σε 4 παιχνίδια την ώρα που η εθνική Αργεντινή κέρδισε την κάτοχο του EURO Ιταλία και διέλυσε την Εσθονία.

Αλλαγές δεν είχαμε στην πρώτη δυάδα. Η Βραζιλία παραμένει στην κορυφή της κατάταξης και ακολουθεί το Βέλγιο. Από εκεί και πέρα, η εθνική Αγγλίας έμεινε σταθερή στην 5η θέση.

Ο εκατομμυριούχος εξηγεί πώς κερδίζει 395 € την ημέρα

35χρονος άνδρας έκανε τα πλούτη του μέσω διαδικτύου

Εάν δεν μπορείτε να χάσετε βάρος, δοκιμάστε αυτό το κόλπο
Παράλληλα, από τις ομάδες του Top-10, άνοδο παρουσίασαν η Ισπανία (6η, συν 1), η Ολλανδία (8η, συν 2) και η Δανία (10η, συν 1), ενώ πτώση, σημείωσαν η Ιταλία (7η, μείον 1) και η Πορτογαλία (9η, μείον 1

H εθνική μας «σκαρφάλωσε» εφτά θέσεις
Η εκπληκτική πορεία της εθνικής Ελλάδας στο φετινό Nations League, αντανακλάται στην ενημερωμένη βαθμολογία της FIFA. Συγκεκριμένα, γαλανόλευκη μεταπήδησε από την 55η στην 48η θέση με 1.441,25 βαθμούς.

Μετά από 4 νίκες σε ισάριθμούς αγώνες έδειξε ότι με τον Γκουστάβο Πογιέτ στο τιμόνο μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η εθνική μας σκόραρε 7 γκολ και δεν δέχτηκε κανένα σε δύο ματς κόντρα στο Κόσοβο και σε ένα ματς απέναντι στην Κύπρο και τη Β. Ιρλανδία.

Έτσι, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην 2η κατηγορία του Nations League. Παράλληλα, αν δεν προκριθεί στο επόμενο EURO μέσω των προκριματικών, θα έχει μία 2η ευκαιρία μέσω των play off του Nations League.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X