Γλυκά Νερά – Οι πρώτοι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι: «Δεν έσταξε ούτε ένα δάκρυ»

από AllAboutARIS

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν γύρω στις έξι τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όταν τα πληρώματα των περιπολικών της Άμεσης Δράσης έφταναν στην οδό Παναγούλη των Γλυκών Νερών. Αμέσως οι αστυνομικοί μπήκαν στην κατοικία από την οποία είχαν δεχτεί την κλήση κι άρχισαν να κινούνται στους χώρους της.

Αφού είδαν το σκυλί νεκρό και κρεμασμένο στην κουπαστή της σκάλας, κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με μια σοβαρή υπόθεση. Μπαίνοντας στη σοφίτα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα θέαμα που τους έκοψε τα πόδια. Πάνω στο κρεβάτι βρίσκονταν νεκρή η 20χρονη μητέρα, ενώ δίπλα της ήταν η μόλις έντεκα μηνών κορούλα της.

Λίγο πιο πέρα στο βρίσκονταν δεμένος ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ζήτησε από τους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ να τον λύσουν γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει. «Αμέσως κινήθηκε προς το κρεβάτι που ήταν η Κάρολαϊν για να δει τι έχει γίνει. Δεν υπήρξε ούτε ένα δάκρυ, ούτε μοιρολόι» είπαν οι αστυνομικοί σε συναδέρφους τους. Το μόνο που επαναλάμβανε ο συζυγοκτόνος ήταν να λέει «τι πάθαμε, τι πάθαμε».

Προτεινόμενα Άρθρα