Δέκα χρόνια AllAboutARIS, δέκα χρόνια στην κορυφή χάρη σε εσάς!

από AllAboutARIS

“Πότε πέρασαν δέκα χρόνια… ” λέμε όλοι από το πρωί της Κυριακής. Κι όμως, το AllAboutARIS σβήνει σήμερα κεράκια. Και για πρώρη φορά, αυτά είναι διψήφια!

“Δέκα χρόνια ρε φίλε”… Δέκα χρόνια δίπλα στον ΑΡΗ. Δέκα χρόνια σε κάθε γήπεδο. Αγώνες, προετοιμασίες, Γενικές Συνελεύσεις μέχρι τα ξημερώματα, κρίσιμα διοικητικά συμβούλια, πορείες, δικαστικές μάχες.

Δέκα χρόνια που εξυπηρέτησαν έναν και μόνο σκοπό. Μία αποστολή ενημέρωσης και αλήθειας για έναν τεράστιο λαό, όπως αυτόν του ΑΡΗ. Δέκα χρόνια προάσπισης των συμφερόντων του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Με αυτές τις αρχές ξεκίνησε το AllAboutARIS στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011. Έζησε τον ΑΡΗ στα πολύ καλά του και στα χειρότερά του…  Αλλά ήταν εκεί!

Έζησε και το ίδιο τις δικές του δύσκολες περιόδους. Πάλι όμως στεκόταν όρθιο. Κάποια πρόσωπα άλλαξαν, άλλα ήρθαν. Και τώρα, το Νο1 ειδησεογραφικό πόρταλ του ΑΡΗ νιώθει πιο δυνατό από ποτέ, έχοντας μπει ήδη σε μία νέα εποχή!

Μία ομάδα ανθρώπων που συνδυάζουν νιάτα και εμπειρία, προχωρούν με τις αρχές πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε το AllAboutARIS. Την πραγματική ενημέρωση του Αρειανού! Μία αληθινή ενημέρωση που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, σε μία περίοδο που η επικοινωνία… παίζει μπάλα και ο ΑΡΗΣ βάλλεται από πολλές κατευθύνσεις επικοινωνιακά! Διότι ο ΑΡΗΣ μεγαλώνει, ενοχλεί!

Οι χιλιάδες αναγνωστές, είστε το… καύσιμό μας αυτή τη δεκαετία! Η δική σας αγκαλιά! Δεν θα συμφωνούμε με όλους. Ολοι μας όμως έχουμε ένα κοινό. Κάτι που μας συνδέει σαν αλυσίδα. Την αγάπη για τον ΑΡΗ. Και με αυτή θα πορευτούμε για άλλα δέκα χρόνια. Και άλλα δέκα… Και άλλα δέκα…

Χρόνια μας πολλά! Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς! Προχωράμε και ετοιμάζουμε νέα πράγματα. Προσδεθείτε!

Ακολουθήστε μας στα social media του AllAboutARIS:

instagram

twitter

tiktok

facebook

youtube

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X