Δίκη για τη δολοφονία του Άλκη: Αγορεύει η εισαγγελέας, ανακοινώνει την πρότασή της!

Έπειτα από διακοπή αρκετών ημερών αύριο το πρωί αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη και τις απόπειρες δολοφονίας κατά δύο φίλων του, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης. Και η αυριανή ημέρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και θα αγορεύσει η εισαγγελέας, Κυριακή Κλιάμπα. Η οποία μάλιστα, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, εντός της ημέρας θα καταθέσει και την πρότασή της για τους 12 κατηγορούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται στο εδώλιο.

Αρχικά η δικάσιμος είχε οριστεί για τις 2 Ιουνίου, όμως η κα. Κλιάμπα είχε ζητήσει λίγες ημέρες παραπάνω, καθώς ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να μελετηθούν στη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ όπως ενημέρωσε, η αγόρευσή της θα είναι γραπτή, θα διαρκέσει περίπου 10 ώρες και θα διαβιβαστεί στους δικηγόρους.

Αύριο αναμένεται μάλιστα αρκετός κόσμος να βρεθεί στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ενώ υπενθυμίζουμε ότι, όπως ενημέρωσε ο ΑΣ ΑΡΗΣ αύριο τα γραφεία του συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της δίκης.

Φωτορεπορτάζ: Eurokinissi

 

Ξέσπασμα Σπόλστρα σε δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για τον Γιόκιτς: “Είναι γελοίο αυτό, είναι απίστευτος παίκτης”
Προηγούμενο άρθρο Ξέσπασμα Σπόλστρα σε δημοσιογράφο μετά από ερώτηση για τον Γιόκιτς: “Είναι γελοίο αυτό, είναι απίστευτος παίκτης”
Επόμενο άρθρο Τα χρόνια πολλά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στον τεράστιο Ντίνο Κούη (pic)
Τα χρόνια πολλά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στον τεράστιο Ντίνο Κούη (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News