“Δεν είναι αληθινά τα σενάρια για πιθανό deal της Μπάγερν με Ρονάλντο”

από AllAboutARIS

Μετά από τον καπνό που σήκωσε η φιλολογία για ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Ρονάλντο, ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς έσπευσε να σβήσει άρον-άρον τη φωτιά, υποστηρίζοντας πως τα σενάρια περί κίνησης των Βαυαρών για τον CR7 είναι ανεδαφικά.

Η Μπάγερν έκανε το σπουδαίο deal για τον Μανέ όμως εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όσον αφορά στα μεταγραφικά σενάρια, χάρη σε δύο ονόματα.

Το ένα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, τον οποίο οι Βαυαροί προσπαθούν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη και να βάλει στο συρτάρι την επιθυμία του περί αποχώρησης για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, και το έτερο -που προέκυψε εσχάτως- να είναι αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ρεπορτάζ της As που είδε το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο θέλει τους πρωταθλητές Γερμανίας να βλέπουν τον Πορτογάλο ως μία εξαιρετική λύση σε περίπτωση φυγής του Λεβαντόβσκι, για να δημιουργήσουν δίδυμο-φωτιά στην επίθεσή τους από τη στιγμή που υπάρχει ο Μανέ, με το εν λόγω δημοσίευμα να βρίσκει όμως σε… τοίχο.

Αυτόν τον ύψωσε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς την Παρασκευή (24/6), με τον αθλητικό διευθυντή των Βαυαρών να ερωτάται για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παίρνει σημαντικές αποστάσεις από το δημοσίευμα εκ Μαδρίτης.

“Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας τοπ παίκτης με εξαιρετική καριέρα. Ωστόσο, ιστορίες που ακούγονται για πιθανή συμφωνία του με την Μπάγερν δεν είναι αληθινές”, τόνισε χαρακτηριστικά στο γερμανικό “Sky Sport”.

Το ίδιο μέσο προσέθεσε πάντως ότι ήταν ο Ζόρζε Μέντες εκείνος που πρότεινε τον πελάτη του στην Μπάγερν, χωρίς να βρει κάποια ανταπόκριση, με τους Γερμανούς να έχουν στο μυαλό τους να αντικαταστήσουν τον Λεβαντόβσκι με τον Μανέ στην κορυφή της επίθεσής τους, αγωνιζόμενοι είτε διάταξη 4-3-3 είτε 3-4-3.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X