Εμμανουηλίδου: “Ευχαριστώ όλους εσάς που πιστεύετε σε μένα!” (pic)

από AllAboutARIS

H Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, που ολοκλήρωσε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχοντας πάρει την 8η θέση στον ημιτελικό των 200 μέτρων, σε ανάρτησή της αναφέρει:

“Λοιπόν μόλις τελείωσε άλλη μια χρονιά γεμάτη συγκίνηση υπερβολική χαρά και στεναχώρια. Στο Παρίσι ήθελα ατομικό ρεκόρ αλλά δυστυχώς το σώμα μου δε μπόρεσε να με βοηθήσει για να το πετύχω, όσο και αν το ήθελα, όμως ήμουν πολύ κοντά. Χθες το πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις , όσες είχαν μείνει, διότι το πρωί έδωσα την ψυχή μου ώστε να έρθει η πρόκριση στον ημιτελικό.
Όμως φέτος στα 100μ ισοφάρισα 3 φορές το ατομικό μου ρεκόρ (11″21). Ήμουν τόσο κοντά 🥺 αυτό είναι σκληρό και πονάει.💔
Στα 200μ προκρίθηκα στα ημιτελικά των Ολυμπιακών αγώνων, έτρεξα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έκανα Πανελλήνιο Ρεκόρ Κ23 22″83. Νομίζω τα 200μ με αγαπάνε λίγο παραπάνω.❤️‍🔥

Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι μόνο η αρχή ! Έχω πολύ δουλειά ακόμη! Θέλω να ευχαριστήσω την προπονητρια μου που εξαιτίας της κάθε χρόνο ξεπερνάω τον εαυτό μου και γίνομαι καλύτερη !
Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου , τον συλλογο μου και τους χορηγους μου, χωρίς την στήριξη τους δεν θα είχα φτάσει έως εδώ!
Όλους εσάς που πιστεύετε σε μένα!”.

Προτεινόμενα Άρθρα