Επαναλειτουργεί ο Super 3 Καστοριάς

από AllAboutARIS

Ο Super 3 Καστοριάς ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του και τη μετεγκατάστασή του στο Άργος Ορεστικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:

“Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία και μεταστέγαση του SUPER-3 Καστοριάς στην Ομήρου 2 στο Άργος Ορεστικό.

Έπειτα από έναν κουραστικό αγώνα ενάντια στην γραφειοκρατία και στις απίστευτες απαιτήσεις ενός σαδιστικού νόμου,το πνεύμα του οποίου είναι “αφού είναι αντισυνταγματικό να απαγορεύσουμε τους συνδέσμους,ας ζητάμε κάθε τι παράλογο για να μην ανοίγουν”…ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!!

Παραλάβαμε ένα γουναράδικο της δεκαετίας του 80′ που οι προηγούμενοι ένοικοι ονόμαζαν σύνδεσμο και το μετατρέψαμε σε έναν χώρο όχι απλά για να βλέπουμε τον Άρη μας και να διασκεδάζουμε εμείς και τα παιδιά μας αλλά για να πραγματοποιηθούν οι κοινωνικές μας δράσεις,καθώς και να γνωρίσει την Αρειανή μας κουλτούρα οποιαδήποτε και οποιοσδήποτε το επιθυμεί.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όσους-ες είτε μπήκαν μπροστά βάζοντας τις υπογραφές τους, υπερκαλύπτοντας τον απαιτούμενο αριθμό,είτε βοήθησαν οικονομικά σε πολύ δύσκολους οικονομικά καιρούς αλλά και πρόσφεραν εθελοντικά την πολύτιμη εργασία τους.

Καλούμε ολόκληρο τον Λαό του Άρη σε ψήσιμο-Γενική Συνέλευση την Κυριακή 4/12 και ώρα 14:00,όπου θα αποφασιστεί ο τρόπος λειτουργίας του Συνδέσμου και μετέπειτα θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες του Αυτοκράτορα με το Λαύριο και του ποδοσφαιρικού τμήματος με την Μακάμπι Χάιφα.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!

Στήριξη και συμμετοχή στους συνδέσμους μας.

SUPER-3 Καστοριάς,ίδια τρέλα μια ζωή!!!”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X