Επενδυτής-μέτοχος προσπαθεί να ακυρώσει την πώληση της Μίλαν

από AllAboutARIS

Ξαφνικά, μπλεξίματα για τη Μίλαν! Προ εβδομάδων, οι «ροσονέρι» είχαν περάσει σε νέο ιδιοκτησία αφού οι μετοχές της είχαν πουληθεί από την «Elliot» στην «RedBird».

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Bloomberg» υπάρχει επενδυτής που προσπαθεί να ακυρώσει την απόφαση για την πώληση του συλλόγου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία Blue Skye Financial Partners που αποτελούσε μέτοχο αλλά με μικρό μερίδιο, έχει προσφύγει για το νόμιμο της μεταβίβασης των μετοχών.

Ισχυρίζεται ότι οι ιδιοκτήτες της Elliott Management συμμετείχαν σε συνομιλίες «κεκλεισμένων των θυρών» για να πουλήσουν το κλαμπ, παραβιάζοντας τα δικαιώματα της μειοψηφίας. Η Blue Skye αναζητά τώρα έγγραφα από ένα δικαστήριο στις ΗΠΑ πριν από τη νομική αγωγή στο Λουξεμβούργο, το οποίο ελπίζει ότι θα ακυρώσει την πώληση στην RedBird ή θα τους επιτρέψει να λάβουν αποζημίωση.

Η κατάθεση από τον επενδυτή μειοψηφίας υπογράμμιζε την πρόθεσή τους να δείξουν πώς ο Elliott «λειτουργούσε με δόλο» αφού δημοσίευσαν εμπιστευτικές πληροφορίες χωρίς να ζητήσουν προηγούμενη έγκριση, καθώς και την αποτυχία τους να πραγματοποιήσουν μια σωστή διαδικασία υποβολής προσφορών.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X