«Ζωντανοί» για πρόκριση, Κύργιος και Κοκκινάκης (vids)

από AllAboutARIS

Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης πέτυχαν σπουδαία νίκη στη 2η αγωνιστική των ομίλων στo φετινά ΑΤΡ Finals και έμειναν “ζωντανοί” στην προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά του διπλού.

Οι δυο Ελληνοαυστραλοί τενίστες, πανηγύρισαν στο super tie-break, την παρθενική νίκη τους στη διοργάνωση, έναντι των Ίβαν Ντόντιτς και Όστιν Κράιτσεκ, για να ανέβουν στην 3η θέση του Green Group και να δημιουργήσουν… χάος στον όμιλο, μιας και όλες οι ομάδες, έχουν πιθανότητες πρόκρισης στην τελική “4άδα”.

Μετά από 82 λεπτά αγώνα, Κύργιος και Κοκκινάκης επικράτησαν με 3-6, 6-4, 10-6 και πήγαν στο 1-1, αφήνοντας στο 0-2 τους αντιπάλους τους. Για να τα καταφέρουν, έπρεπε να κερδίσουν εννέα από τους τελευταίους δέκα πόντους του super tie-break!

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι Νικόλα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς, έχουν μεγάλο προβάδισμα για να πάρουν το ένα από τα δυο εισιτήρια πρόκρισης του Green Group, μιας και μετρούν 2-0 μέχρι στιγμής.

Παρ’ όλα αυτά, δεν βρίσκονται ήδη στις “4” καλύτερες ομάδες των φετινών ΑΤΡ Finals, αφού υπάρχει ένα σενάριο που τους αφήνει 3ους!

Κύργιος και Κοκκινάκης, παρά την ήττα τους στην πρεμιέρα του Τορίνου, πλέον με ακόμη μια νίκη στην 3η αγωνιστική, κόντρα στους Μέκτιτς/Πάβιτς, θα προκριθούν από το Green Group, ενώ αν αυτή η νίκη έρθει με straight sets, τότε θα πάρουν και την 1η θέση!

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι οι Ελληνοαυστραλοί μπορούν να προκριθούν ακόμη και με ήττα στα τρία sets, αν στο άλλο ματς (Κούλχοφ/Σκούπσκι – Ντόντιτς/Κράιτσεκ) επικρατήσουν στα τρία, οι Ντόντιτς και Κράιτσεκ.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X