Η ηρωίδα της εθνικής Αγγλίας, Κλόι Κέλι, γνώρισε την αποθέωση στην έδρα της ΚΠΡ (vid)

από AllAboutARIS

Η Κλόι Κέλι έδωσε απίστευτη χαρά σε όλους τους Άγγλους με το νικητήριο γκολ στον τελικό του Euro 2022 κόντρα στην Γερμανία και το απόγευμα του Σαββάτου (6/8) πήρε μία μικρή ανταμοιβή, με την αποθέωση που γνώρισε στο “Λόφτους Ρόουντ”.

Η Κλόι Κέλι έχει παίξει σε Άρσεναλ, Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι όμως άλλη είναι η ομάδα που την συγκινεί και λίγο καιρό μετά από το νικητήριο γκολ της στον τελικό του Euro 2022 κόντρα στην Γερμανία (2-1 στην παράταση) που έκανε ευτυχισμένους όλους τους Άγγλους, έζησε μία ιδιαίτερη στιγμή.

Αυτή έλαβε χώρα στο “Λόφτους Ρόουντ”, με την ίδια να δηλώνει πρόσφατα υποστηρίκτρια της ΚΠΡ και να χαρακτηρίζει το γκολ της επί της Γερμανίας “στιγμή Μπόμπι Ζαμόρα” και τους ανθρώπους των Λονδρέζων να την έχουν ξεχωριστή καλεσμένη το Σάββατο (6/8).

Όχι απλά την φιλοξένησαν για να παρακολουθήσει από τα επίσημα τον αγώνα της ΚΠΡ με την Μίντλεσμπρο, στην πρεμιέρα της φετινής Championship, αλλά της επεφύλαξαν μία όμορφη έκπληξη αφού, ήταν εκείνη που βγήκε από τη φυσούνα λίγο πριν από την σέντρα για να δώσει στον διαιτητή τη μπάλα του αγώνα.

“Καλωσήρθες σπίτι Κλόι Κέλι! Πρωταθλήτρια Ευρώπης”, ανέφερε το τιτίβισμα των Λονδρέζων για την 24χρονη Αγγλίδα διεθνή, που αποθεώθηκε από το κοινό, με την ίδια να δηλώνει στο “Sky Sports” στο ημίχρονο του ματς:

“Ήθελα πρώτα να βεβαιωθώ ότι θα μετρούσε το γκολ και έπειτα ακολούθησαν τρελές σκηνές. Με το που πήραμε τη νίκη, κοίταξα την οικογένειά μου και μου είπαν να πάρω μία σημαία της ΚΠΡ.

Μοιάζει να έχει περάσει πολύς καιρός που περπατούσα στον αγωνιστικό χώρο ως μασκότ ζώντας το όνειρό μου. Τώρα είμαι πίσω, έχοντας χρυσό μετάλλιο.

Είναι τόσο ξεχωριστά, τόσο ωραίο να βρίσκομαι στο Λόφτους Ρόουντ και να είμαι πίσω στο σπίτι μου”.

Σημειώνεται ότι εκτός της Κλόι Κέλι, αρκετές ακόμα παίκτριες της εθνικής Αγγλίας έκαναν την εμφάνισή τους σε γήπεδα της χώρας κατά τη διάρκεια αγώνων το Σάββατο, με μία από αυτές να είναι η Ρέιτσελ Ντέιλι που βρέθηκε στο Έλαντ Ρόουντ στο πλαίσιο του Λιντς – Γουλβς και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X