Η μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου είναι η νεκρή ποδηλάτισσα στο τροχαίο με φορτηγό

από AllAboutARIS

Πρόκειται για τη δρομέα μεγάλων αποστάσεων, Δήμητρα Ιορδανίδου η οποία εργάζονταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης. Η 42χρονη αθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές της 4η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας, είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους μαραθώνιους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία.

Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με το ΓΑΣ Κουφαλίων, με τον Ηρακλή και με τον Τρίτων Θεσσαλονίκης. Μόνο δυο αθλήτριες συλλόγων της Μακεδονίας – Θράκης έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα καλύτερες επιδόσεις στο Μαραθώνιο της Αθήνας από εκείνη.

Πριν λίγα χρόνια σταμάτησε την ενασχόληση της με το μαραθώνιο και ασχολήθηκε με το τρίαθλο. Η Δήμητρα Ιορδανίδου αντιμετώπισε τα άσχημα παιχνίδια της ζωής με αισιοδοξία, αλλά και προσπαθώντας να δώσει δύναμη και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους. Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ήταν πριν από δύο με τρία χρόνια έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδερφός, χάνοντας τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

«Είμαι σοκαρισμένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε. Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας της Δήμητρα και μου είπε ότι πάει στο νοσοκομείο γιατί η Δήμητρα είχε εμπλακεί σε τροχαίο. Μετά από λίγη ώρα με πήρε τηλέφωνο και πάλι ο πατέρας της και μου είπε χάσαμε τη Δήμητρα» αναφέρει στο newsit.gr οικογενειακή φίλη της αδικοχαμένης αθλήτριας.

“Τα έχω χαμένα δεν μπορώ να πώς τίποτα. Θα μιλήσουν άλλοι αργότερα για τη Δήμητρα”,  λέει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr, o πατέρας της Δήμητρας, Χρήστος.  Η κοπέλα έμενε στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή όπου μεγάλωσε ενώ ήταν αγαπητή στη γειτονία της αλλά και τους κατοίκους της πόλης της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε νωρίτερα αυτόπτης μάρτυρας, η άτυχη αθλήτρια διέσχιζε τη Γρηγορίου Λαμπράκη με ποδήλατό της και τη στιγμή που ο οδηγός του φορτηγού πήγε να στρίψει επί της Αγίου Δημητρίου την παρέσυρε, με αποτέλεσμα το σώμα της να εγκλωβιστεί κάτω από το όχημα.

«Ήταν σοκαριστικό το θέαμα καθώς η κοπέλα δεν είχε τις αισθήσεις μετά την παράσυρση», σημείωσε ο ίδιος, υποστηρίζοντας πως ο οδηγός φορτηγού πήγε να στρίψει στα δεξιά του, δεν είδε την κοπέλα και την παρέσυρε.

Πηγή: newsit.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X