Ιατροδικαστής: Δεδομένο ότι η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε από τον 30χρονο

από AllAboutARIS

Οιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, που πραγματοποίησε τη νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο, θεωρεί δεδομένο πως ξυλοκοπήθηκε πριν ο 30χρονος την ρίξει στη θάλασσα. 

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο κ. Μπογιόκας θεωρεί δεδομένο πως η 26χρονη Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε και πλέον περιμένει τις φωτογραφίες από το σημείο όπου δολοφονήθηκε, προκειμένου να κάνει σύγκριση με τα τραύματα και να διαπιστώσει αν ο 30χρονος την χτύπησε πρώτα με τα χέρια του ή αν την έριξε από τα βράχια και μετά τη χτύπησε. Ο κ. Μπογιόκας θεωρεί δεδομένο πως οι μώλωπες στα μάτια της Γαρυφαλλιάς ήταν από γροθιές

Εκλιπαρούσε για βοήθεια 

Σύμφωνα με το MEGA, όταν ο 30χρονος τράβηξε χειρόφρενο και έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια, η Γαρυφαλλιά κατέβηκε και φώναζε «βοήθεια», ωστόσο δεν την άκουσε κανείς αφού το σημείο είναι απόμερο. Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, επιχείρησε μέσα από τις καταθέσεις του να ρίξει όλη την ευθύνη στο θύμα: «Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί. Φώναζε “βοήθεια, βοήθεια”. Ε, δεν είχα κάνει και κάτι για να φοβάται. Με μείωνε συνεχώς». 

Οι ισχυρισμοί των δικηγόρων 

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του 30χρονου υποστηρίζουν πως πάσχει από σοβαρή ψυχική νόσο και έχουν όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα για να το αποδείξουν. Μάλιστα, αναμένεται να ζητήσουν και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης (20/7) με σκυφτό κεφάλι και το μόνο που ψέλλισε ήταν: «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς», ενώ ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια Νάξου τον αποδοκίμασε, φωνάζοντας -μεταξύ άλλων- «Αλήτη ντροπή σου».

Πηγή: reader.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X